onsdag 17. juni 2009

Lue, skjerf og pulsvanter i eskimo

Det er jo sommer etter kalenderen, men det føles ikke akkurat slik om dagen. Det er vel så å si bare solen som varmer. Om man trenger dette settet nå, håper jeg vel egentlig ikke. Settet som består av lue, skjerf og pulsvanter er strikket med mønster fra Garnstudio i eskimo. Mønsterrapportene i skjerfet er tatt igjen i luen og på pulsvantene. Tok bare utgangspunkt i en annen oppskrift på lue og pulsvanter. Synes det er fint når hele settet har lik struktur. Settet strikket jeg til en god venninne som ble 30 år på mandag. Likte mønsteret og plaggene veldig godt, så det er nok ikke en umulighet at det blir noen flere slike sett. Det går jo også relativt fort med strikk på p.9

Det er som sagt juni, og det merkes. Lite tid til strikking. Det er mye som skjer på kveldstid med avslutninger og sosiale sammenkomster. Og det følger litt stell i hagen og utelek med barna.

Men noe strikking blir det. Er fortsatt ikke ferdig med sommertoppen. Er snart ferdig med et par votter, som skal bli en gave jeg skal levere neste uke. Ha en fortsatt fin uke

11 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Enda eit nydelig sett, kjempeflott var det!! Og heldig var ho som fekk det i gave,ha ei fortsatt fin veke:)

Tovepia sa...

Lekkert! Nesten utrolig hvor mye sokker og luer det strikkes i denne lyse årstid, men været har vel en god del å si. Så er vi ihvertfall forberedt på vinteren:)

malla-b sa...

Nydeleg sett du har laga her.

LivM sa...

Du har jammen det svingt strikkepinnen i det siste. Her var det mye fint. Deilig å ha til vinteren, men jeg håper det e r lenge til den komemr!

Beate sa...

For et nydelig sett! Det blir kjekt til høsten, jeg håper virkelig vi slepper å kle så godt på oss nå :)

Solveig sa...

Nydelig sett! Det kommer nok til å bli mye brukt, men forhåpentligvis ikke ennå.

Ann Karin sa...

Heisan! Skikkeligt fint sett du har laga. Knall fint.

frøken ij sa...

Flott sett du har strikket :) Ha en fin helg!

Millis sa...

Jättefina sett, både det här och det i inlägget under!!!

Greta sa...

Det settet var virkelig fint. Ser da ut som du får strikket mye, syns nå eg.
Er enig med deg at det er litt stilig når mønsteret går att i alle tre plagga.

randi K design sa...

Er oppe tidlig i dag, og har rota litt rundt paa bloggen din, masse fint! Likte spesielt godt disse pulsvarmerne her! Ha en forsatt fin dag!