onsdag 26. mai 2010

En sommerhatt og to evighetsprosjekter

Hadde 3 nøster med muskat soft liggende. Kjøpte de egentlig for å hekle et strandnett i fjor sommer, men må ha bommet på oppskriften. Jeg villa ha trengt 3 nøster til for å hekle det nettet. Startet på denne sommerhatten istedet. Mønsteret er hentet fra Garnstudio.
Hatten ble sommerlig og fin. Så da gjenstår det bare å se om den blir brukt. Er egentlig ikke så glad i slike hatter. Et typisk prosjekt uten mål og mening. Liker egentlig ikke å gjøre sånne prosjekter, men enkel hekling i bilen tur-retur hytta, og jeg har fått brukt opp de 3 nøstene!!!!
Ellers er det ikke så mye å vise fram. Har strikket en kjole til tantebarnet, men har ikke fått tatt bilde av den ennå. Er i gang med to evighetsprosjekter. Det føles iallefall sånn....

Var og shoppet garn på dropssalget.... og det ble tre poser med litt ulikt garn. Var i Fredrikstad på Garnhuset. En butikk jeg gjerne drar tilbake til. Der var det så mye utvalg i garn. Kjøpte masse alpakka fra Drops til oppskrifter jeg har sett meg ut. En pose eskimogarn til litt av hvert av småprosjekter.

Det var mange utstillingsmodeller fra ulike leverandører av garn, og jeg har ikke strikket noe fra PT design tidligere, men fant så mange flotte oppskrifter i heftene deres. Så endte opp med to hefter, sommerens og forrige sommers hefte for voksen. Kjøpte garn til en kjole til meg selv som jeg er i gang med. Og det er en av evighetsarbeidene....

Tenker også framover på interiøret vi skal på hytta, og er i gang med å hekle sengeteppe av oldemorruter. Har vel heklet 20 lapper av 60-70 stk. Så det blir et prosjekt jeg gjør i mellom alle de andre.

Ønsker dere alle sammen en fin uke videre.

7 kommentarer:

Greta sa...

Tøff hatt. Kanskje eg bør få laga meg ein hatt av ein eller anna sort til eg skal til Kreta.

Så masse flott garn du ahr fått kjøpt det. Masse store og små prosjekter kjem til å komme på bloggen din fremover. Gler meg til å sjå kva kjole du strikker deg.
Er enig i at det er ein del fine i pt design.
Og så oldemorsteppet da.
du har masse kjekt arbeid fremover. Stor kelm fra emg

Tovepia sa...

Hatten var råtøff! Flotte farger! Bruker ikke hodeplagg så mye selv heller, men synes denne var flott.

Prosjektene står i kø hos deg også, skjønner jeg;)
Ha en fin dag fortsatt og klem;)

Tina sa...

Vilken härlig hatt!!
Jag använder alltid hatt på stranden som solskydd. Kanske ska sticka denna, tack för tipset!

Anonym sa...

Skikkelig fin hatt.Du er jammen produktiv.Jeg syns og det er så kjekt å gå inn på garn butikker. Jeg har strikket en del i pt2 det syns jeg var topp. Det er så mange fine farger og.
Holder på med et "oldemorsteppe" jeg og, syns det er så kjekt. Jeg fester trådene etter hvert, og hekler sammen når jeg har lapper nok til en rad.
Lykke til med de nye prosjektene
Hilsen Wenche

Moan sa...

Liker så godt disse hattene... på andre!
Men de er OK å hekle. Deilig med alle fargene :)

hobbystua sa...

Heisann:) Ja her var det som vanlig mye flott du har både strikket og heklet. Blir helt stum av beundring over hva du kan,,og hatten er jo superfin den,,og den er sikkert kjekk å ha hvis det skulle bli sommer og varmt.Men du er ikke arbeidsledig på håndarbeidsfronten utover,,men det er godt å ha noen prosjekter på gang.
Ønsker deg en fortsatt fin uke og kos deg med arbeidene dine:)))

karinanna sa...

Kjempefin hatt med flotte farger - sikkert kjempefin på de som er så heldige å kle noe sånt.