torsdag 15. september 2011

Grytekluter, kjeleunderlag og t-skjorter

I sommer da vi var i syden tok jeg kun med noen nøster bomullsgarn, og noen oppskrifter på noen grytekluter. Tenkte det var ikke mye jeg rakk å gjøre der med unger og voksne i et reisefølge på 12.

Og det stemte. Jeg heklet på flyet til og fra, litt når vi ventet på flyplassene og så ble det litt hekling noen få kvelder på terrassen. Ble ferdig med disse gryteklutene, og heklet to like sider som jeg satte sammen til et gryteunderlag.

Før vi reiste til Syden sydde jeg tre like t-skjorter med monstre. En til hver av mine gutter og en til tantebarnet. Så de tre guttene gikk likt kledd noen av kveldene.

Høsten har satt inn, og det er igjen litt tid til sying og strikking på kveldene, og masse stearinlys inne. Ønsker dere mange fine hobbykvelder!

11 kommentarer:

Ingunn sa...

Flotte heklaarbeider i fine farger! Kjekt med håndarbeid i ventetida på flyplassene. Lekre T-skjorter også. Ha en fortsatt fin dag!

Snertne sneller og små nøster sa...

Så stilig at ungene var likt kledd da :-) Flotte heklerier :-D Jeg har også lært meg å ikke ta med for mye på reise, for jeg rekker sjeldent så mye som jeg innbiller meg ;-)

Ha det godt - klem Siv

Greta sa...

Du kan å utnytte tiden så snart du haqr anledning. flotte grytekluter og kasserolleunder lag. så stilg for gutta å ha like t-skjorter da. Så flink du er.
Her går det noen nøster garn for dag. men akkurat nå er det berre glattstrikk og da må eg minst klare to. Høst er det ja, men heldigvis ikkje å kaldt enno. Ha ei fin helg vennen

Sidselsidserk sa...

Synes du fikk gjort mye jeg:-)) Så morsomme t-skjorter.

Ønsker deg en fin kveld

Tonemor sa...

Så flotte heklearbeider. Liker det mønsteret kjempe godt.
Fine T- skjorter.
Klem Tone

wims sa...

Knallfine grytekluter :O)

Elins Strikkeri sa...

Stilige heklearbeid, og så dei tøffe T-skjortene da:))

Bebiane sa...

Jeg elsker dine grydelapper, hvor er de dog smukke. Minder mig meget om dem min kære farmor lavede for mange år siden og som jeg stadigvæk har.

Bodil sa...

Fine og nyttige ting du laga i ferien :)

Guri sa...

Så flink du er da, har med deg hekletøy på ferie!!!

Anonym sa...

Hei :)

Surfet litt rundt og havnet her hos deg. Nydelig håndarbeid du har!

Ble din følger nr 100. Hurra :)