onsdag 24. oktober 2012

HyttebilderHer kommer noen bilder av hytta. Hemsen er ferdig, og så å si ferdig innredet. Mangler bare litt duker, og litt pynt og bilder på veggene.


Tepper og puter som jeg har strikket og heklet er kommet på plass. Innredet med sovesofaer, som kan bli praktiske hvis det kommer gjester som vil overnatte.
Denne delen av hemsen er over soverommene, badet og gangene.


Over stuen har vi laget en svalgang på hemsen. Med rekkverk ned på tosider kan man se ned på stuen og kjøkkenet.
Målet er å ha strikket og sydd mye av interiøret som kan lages selv, og moro å ta det frem og ta det i bruk.
Badet og en liten do er også ferdige. Her gjenstår bare litt pynt på vegger, og har noen lavendelposer jeg holder på å sy som jeg tenker skal pynte opp litt.


Alle de rundt oss hører om lillehytta og storehytta. Lillehytta er annekset vi bygde etter at hytta ble reist. Det er her vi har bodd de siste to årene, mens vi har bygd på hytta.


Hytta begynner å ta form, men en del gjenstår ennå. Soverommene er ferdige, men ikke innredet, og så gjenstår kjøkken, listinger i gang og stue, og gulv. Så vi fortsetter å jobbe på utover vinteren og våren. Så blir vi nok som yngstemann sier " Det er bare å jobbe på! Så blir vi nok ferdige til sist"

Vi tar oss en del jobbefri på hytta også. For at vi skal gjøre hyggelige ting med barna. I høstferien var svigermor og svigerfar med, og vi koste oss med mange lange og fine turer ute i det fine været.

Det er mange muligheter for å gå tur i variert terreng, og dette er bilder fra noen av turene vi gikk.På en av turene gikk vi til Blekavarden. En flott tur på fjellet. To kjempefornøyde barn som kom til toppen!

15 kommentarer:

Fuglemamma sa...

Det ser utrolig flott ut. Ei sånn hytte hvor man selv har bygd og skapt alt sammen blir nok en glede i mange, mange år fremover for både dere og barna og kanskje neste generasjon også.

Ingunn sa...

Så mye fint du viser oss! Kjempefine hytter, flotte naturbilder og kjekke karer! Hva mer er det å ønske?

Ha en fortsatt fin onsdag!

Klem

Smått og Stort sa...

Så utrolig koselig dere har det på hytta! Det må være artig å ha en så flott plass å reise til!

Greta sa...

Kjempekoselig å sjå og lese innlegget. Det blir kjempelekkert. Så flinke dere og du er.Veldig kjekt å få det til på eigen hånd. Dere er flinke og dyktige. Veldig kjekt å kunne gjere det sjølv i sitt eige tempo og så kunne nyte livet på hytta samtidig

Hage og Foto entusiast sa...

Så nydelig interiør du har ordnet. Nydelig med alt du har laget. Jeg er helt stum av beundring over hva du får til. Kunne virkelig ønske jeg var like produktiv,men ei. Slik er det :) Men du verden så gjennomført og fint det var. LIkte godt fargen du har på veggen. Hvilken farge er det? De passet så godt sammen alle fargene. ORdentlig gjennomført. Så søt "lillehytte" dere har bodd i de siste to årene. SIkkert kjekk å ha til gjester. Naturen er jo helt fortryllende vakker. Nydelige bilder av nydelig natur. Der skjønner jeg dere koser dere. Også så store gutta har blitt da. Du verden som tida går. Skjønner det er lenge siden sist :)
Lykke til videre med hytte og håndarbeid. KLem Ruth SYnøve

Tonemor sa...

For en fantastisk herlig plass!
Klem Tone

karinanna sa...

Så heldig du er, nydelig hytte, og ikke minst artig med alt det flotte du har sydd og strikket.

injosa sa...

For ei flott hytte, nydeleg innreda.

Karis trå' sa...

For en fantastisk flott hytte. Her kommer dere til å kose dere mye skjønner jeg. Flotte bilder både ute og inne. Blir sikkert gøy å endelig få pynte med alt det fine hpndarbeidet du har laget:-)

Snertne sneller og små nøster sa...

Flotte unger på topptur :-) Veldig fin hytte, og hemsen ble utrolig koselig - hadde ikke hatt noe i mot og sittet der med en kopp te og et strikketøy jeg nei ;-)

Ha det godt - klem Siv

Sissel sa...

Åh, hytte er så balsam for sjelen. Ser ut til at det blir kjempefint der. Kos dere masse og nyt tidene på hytta:)

Hygge-Strik sa...

Hold da op, hvilken skøn natur i har omkring jer. Det kan da kun give jer ro og energi på samme tid :-)

Anonym sa...

Så fintdere har fått det.
Gratulerer med dagen til Oliver.

Strikkeheksen sa...

Hvor er det blevet fint og sikken et skønt område, jeres hytte ligger i :-) Det må være en supertilfredsstillelse at finde alle de hæklede og strikkede tæpper og puder frem og tage det i brug :-)

Fint, fint Mariussæt, du har lavet - det er smukt i gråt :-)

liv berit sjødahl sa...

hei
så du har oppskrift på sabeltann genser er det mulig å få en kopi.

send den på mail ; livberitsjodahl@hotmail.com

flotte ting du lager .
hilsen
liv-Berit sjødahl