søndag 23. februar 2014

3 lilla kjoler, 2 sydde tepper og 2 dinosauruser


Vi har akkurat kommet hjem fra en flott og deilig vinterferie på hytta. Masse snø, deilig vær, late dager, mye aking, lange langrennsturer og en tur i slalombakken. Helt supert!

Jeg har brukt formiddagen til å rydde i bildefiler, og jeg har en stor jobb igjen! Det blir fort en krevende jobb når man ikke har vært flink en stund. Det resulterte i at jeg fant bilder av 3 kjoler jeg ikke har blogget, og litt ting til soverommene til gutta på hytta.
Den øverste lilla kjolen er strikket av Cotton lux. Jeg hadde 5 nøster liggende fra de solgte ut garnet for mange år siden. Det holdt til denne kjolen som Mari fikk til jul. Størrelsen er 6-9 mnd, men vet fra tidligere at denne kjolen kan brukes til man fyller året.


Har strikket opp litt mer garn. Denne kjolen er strikket av Tuva jeg hadde liggende. Den er strikket i str. 1 år, og ligger foreløpig i gavekassen.


Denne lilla kjolen er strikket med muskat som jeg hadde liggende. Denne fikk Mari da hun ble født. Størrelsen er 0-3 mnd.
I høst sydde jeg 2 dinosauruser til soverommene til gutta på hytta. De er sydd etter mønster fra stoff og stil, og jeg har brukt fleecepledd som stoff.Jeg hadde 2 ubrukte hvite fleecepledd liggende, og brukte rester av stoffer fra putene jeg sydde tidligere til å lage bokstaver. Enkelt og greit et pledd til hver av barna.

Da skal jeg rydde videre i bildene og systematisere litt i mappene for å få orden på hobbybilder, album og filmklipp. God søndag alle sammen!

5 kommentarer:

Hanne sa...

Så mange flotte hobbyprosjekter :)

Ingunn sa...

Jeg falt for de lekre kjolene! Jeg er glad i lilla, og den nederste er min favoritt! Kjekt å finne gode prosjekter til lager-garn. Det gir en utrolig god følelse å lage noe av garn eller stoff som bare ligger der.

Ønsker deg ei fin uke!

Klem fra Ingunn

Guri sa...

Her var det mye fint!Du har jammen vært flink :)
Ønsker deg en fin uke! Klem :)

malla-b sa...

Nydelege kjoler du har strikka, synest lilla er ein fin farge. Flotte syprosjekt også

Villblomsten sa...

Flotte kjoler , og heklerier og marriusplagg :-)
Du har laget mye fint :-)