onsdag 23. april 2014

Påskekyllinger, gule duker og diverse heklearbeider


Påsken er over, og vi har hatt en fantastisk flott ferie på hytta. Nydelig vær, koselig besøk og late dager med sol, turer og strikketøy.
Før påske laget jeg litt ulik påskepynt til hytta. Noen av tingene ble fine og resultatet ble bra, andre ikke fullt så vellykket.
Denne karen må sies å ikke bli veldig fin. Tovingen ble rar, og han ble slapp i fasongen.
Mønsteret er garnstudio, og garnet er iglo.


Disse kyllingene ble ikke så verst, bortsett fra øynene. Jeg lagde de før jeg tovet kyllingene og det skulle jeg ikke gjort. Planen er å gi de nye øyne.
Oppskriften var fra Sandnesgarn og garnet er iglo.


Denne høna ble jeg fornøyd med. Den er heklet med garn fra Europris. Husker ikke akkurat hva det het. Denne har stått på bordet med nystekte rundstykker til frokost i påsken. Mønster er fra garnstudio.Av litt restegarn heklet jeg disse små kyllingene til å henge opp. Mønster er fra garnstudio.
To kyllinger heklet med mønster fra garnstudio. 


Disse kyllingene fant jeg mønster på i et gammelt ukeblad. Søte små kyllinger som jeg kommer til å hekle flere av siden.


Disse to fant jeg mønsteret til på garnstudio. Enkle og raske å hekle.


To tovete kyllinger. Disse fant jeg oppskriften på hos Sandnesgarn.En liten rest garn ble til en kylling som man kan henge opp.


Denne søte kyllingen falt jeg for. Jeg fant oppskriften på en av bloggene jeg er innom. Denne blir det flere av.


Fant oppskrift på disse kurvene på garnstudio. Har brukt rester av ulike bomullsfarger jeg hadde liggende. Disse har hengt på gåsungekvister ved inngangen til hytta i påsken. Hver morgen har det ligget smågodt i disse kurvene. Mon tro om det er påskeharen?Barna har også laget produkter. En påskekylling og denne karen over. Han skulle bli en snømann, men eldstemann som laget denne syntes den lignet mer på en ugle.

 
 
Heklet også en del påskeegg med restegarn.


Det har også blitt en del heklede duker. Har heklet to av de fleste brikkene med unntak av den største.
Så da var det skikkelig påske på hytta!!

Det har blitt lite oppdateringen på meg, og lite bloggbesøk. Det betyr ikke at jeg ikke strikker. Har masse som ligger ferdig til blogging.

8 kommentarer:

Ingunn sa...

Nå er jeg imponert. Så mye fin påskepynt! Den ene kyllingen finere enn den andre, kurver og egg og så den flotte rundstykke-høna! Klart det måtte komme en påskehare til ei slik fin påskehytte.

Klem fra Ingunn

Ellen Kristin sa...

Wow! Skal si du har laget MASSE flott påskepynt. Likte spesielt godt rundstykke-høna :) Gleder meg til å se hva du har strikket :)

Guri sa...

WOW! Det var masse flott og koselig påskepynt!
Ha en fin dag!

hobbystua sa...

Skal si du har både strikket og heklet mye fin påskepynt og jeg vil tro dette ble fint og koselig på hytta Deres:-))

Rakel Kristin sa...

Så kjekk side du har med masse hekle insirasjon! Jeg skulle så veldig veldig gjerne ha heklet et av det skautet du har lagt ut noen bilder av helt tilbake i juli 2010 tror jeg! Heftet ( sandnes garn 0102 mandarin) oppskriften er i er ikke å få tak i lenger, og ingen jeg kjenner har heftet. Kan du være så snill å dele oppskriften med meg? Det skautet hadde passet perfekt til lillemor sin bunad på 17 mai!

Mvh Rakel Kristin Norheim

Jørn Tollefsen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
strikkedilla sa...

Hei Raken Kristin. Jeg fikk oppskriften på skautet på mail fra en eller annen i bloggverden. Husker ikke hvem. Jeg lette rundt som deg. Jeg har nå søkte igjennom alle mailene mine, sett i oppskriftspermene mine. Men finner ingen oppskrift. Dessverre. Du får se om du får treff på flere blogger,så kanskje bloggen jeg fant skautet på dukke opp. Lykke til.

Rakel Kristin sa...

Tusen takk for svar og for at du brukte tid på å lete etter oppdkriften! 😊 jeg får fortsette letingen! Takk igjen !