torsdag 1. mai 2008

Oppskrift på rose til hatter og sjal

Legg opp 4 lm, sett sammen til en ring med 1 kjm i første lm. 1. omg: Hekle 6 fm rundt ringen 2. omg: 4 lm, hopp over 1 fm, 1 fm i neste m. Hekle rapporten 3 ganger, så det ialt blir 4 buer. 3. omg: Hekle rundt hver lm-bue: 1 fm, 1 lm, 6 st, 1 lm, 1 fm 4. omg:Brett kronbladene bakover, og hekle 1fm i fm ringen, midt i den første buen. 4 lm. Hekle på samme måte i de to neste buene. Slik at det blir tre nye buer inne i kronbladene som ligger litt forskjøvet i forhold til de ytre kronbladene. 5. omg: Hekle rundt hver lm.bue 1fm, 1 lm, 3 st, 1 lm, 1fm Hvis du ønsker to ulike farger hekles de innerste kronbladene i en annen farge.

2 kommentarer:

Hage og Foto entusiast sa...

Virker lett når man ser det, og leser det, men hekling er ikke min greie. Men har alikevel bestemt meg at jeg MÅ lære meg det skikkelig. For det er så fint med div.hekla dill-dall som effekter på strikket tøy. Takk for oppskriften, den skal jeg skrive av, og prøve meg på. Ringer deg hvis jeg får problemer...:)

strikkedilla sa...

Helt greit. Er ikke så vanskelig som det ser ut.Men litt trening hvis man ikke har heklet så mye. Men det er veldig kjekt å kunne.