mandag 9. februar 2009

Voss kjole til baby -Dalegarn

Har akkurat strikket ferdig denne kjolen fra Dalegarn sitt nye hefte klassikere. Kjolen heter Voss. Kjolen skulle egentlig strikkes i str. 2 år. Jeg la opp masker og strikket i vei. Etter å ha strikket 27 cm fikk jeg se at jeg hadde fått lagt opp masker til str 6 mnd, mens lengden var til 1 år. Syntes egentlig at kjolen var litt kort i utgangspunktet i mønsteret. Så derfor ble det en kjole i str. 6-9 mnd med litt ekstra lengde på skjørtet. Og det gjør jo ikke noe. Strikket med Dalegarn babyull i sort og hvitt.

17 kommentarer:

hobby dilla sa...

Ååå Den var bare helt nydelig!

hobby dilla sa...

Hei igjen:) Ja eg og har en femåring hjemme fra barnehagen med feber og hoste...festlig!
Dere får ha god bedring:)

Tovepia sa...

Nydelig kjole! Koser meg innimellom med barneplagg jeg også, da jeg har et barnebarn, jente, på 9 mndr. SÅÅ mye fint man har lyst til å strikke..Ha en skikkelig god mandag!

malla-b sa...

Kjempe flott kjole.

Hage og Foto entusiast sa...

Så utrolig vakker kjole. Tror jammen jeg må en tur i garnbutikken og skaffe meg dette heftet. KJolen ble kjempefin. Bare fint med litt ekstra lengde på skjørtet. Kan jo brukes lenger også.
Tøflene dine var også kjempefine. Skal si det går unna hos deg:) Her går det i 150 føler jeg.... Ikke mye tid til verken blogging eller strikking. Mye skole. Nettom ferdig med en oppgave, så nå går det roligere noen dager. Skal se å bli ferdig med flettesettet, så jeg kan starte på sylvi kåpa. Gleder meg til å ta fatt. God uke til deg og dine :)

LivM sa...

Det var jo en liten lekker kjole! Flott at du hadde valgt andre enn de tradisjonelle fargene ( tenker bl.a. på rosa)

Frk. Chilli sa...

Kjolen var bare helt utrolig nydelig:-) Masse fint du har laget, spesielt barnetøyet:-)

mono sa...

Knallfin kjole!! =)

Petronella sa...

Kjempefin kjole - herlig mønster :-)

Elins Strikkeri sa...

Kjolen er kjempeflott, du er flink:) Ha ein fin kveld!

Anonym sa...

Så vanvittig fin kjole!! Denne fikk jeg lyst til å strikke også! :)

Loppelill sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Loppelill sa...

Så nydelig den kjolen var! Kjempefint mønster.

Elin Osa Søreng sa...

Så fin kjole! Og liker at den har "utypiske" farger, godt at ikke alle jentebarn går med rosa klær hele tida! Takk for kommentar på bloggen min, alltid koselig med en hilsen :o) Ha en fin dag!

Anonym sa...

Heisann! Ser at du har lagt inn beskjed på den gamle bloggen min. Pussig ja at vi begge hadde blogger med navn strikkedilla og begge heter Anne-Britt;-) Jeg har nettopp begynt med blogging igjen og ny blogg og skal være mer aktiv denne gangen. Jeg la inn den samme jakken på den bloggen for å teste ut hvordan det ble med innlegg på siden. Fin blogg du har!! skal legge deg til på siden min. Morsomt sammentreff ja;-)

Spurven sa...

Takk for oppmuntrende hilsen i bloggen min:-).

Du er jo en racer å strikke - om jeg ikke tar feil var babyulla i haugen fra sist i januar og så var knapt februar begynt før du var ferdig! Kjempefin kjole - var min favoritt blant klassikerne til småtassene.

Fortsatt ei fin vinteruke til deg i Østfold! Fra meg i Troms.

Anonym sa...

Så utrolig mye fint du lager Bitta!!!! Moro å se.