søndag 16. august 2009

Lilla luer og et par tøfler

I påvente av at jeg kan avsløre det jeg har strikket den siste tiden så kan jeg legge ut litt av det jeg har glemt å blogge. Disse to luene og tøflene strikket jeg før sommerferien en gang. Det er tenkt at luene skal få skjerf og pulsvanter som matcher, men tror ikke jeg får tid til det prosjektet før langt utover høsten.
Det er nemlig sånn at alle mine venninner har fått eller får barn i løpet av september. I tillegg så er det to bursdager i løpet av de fire kommende ukene. Så alt det jeg har strikket ligger og venter, og jeg tør ikke legge det ut før bursdagene er over. Da blir liksom spenningen borte....
Og er ikke helt ferdig med alt jeg hadde tenkt heller. Så døgnet skulle hatt flere timer. Skulle helst blitt ferdig med to strikkesett før 20. september og noe småprosjekt...Men med oppstart på skolen og masse planlegging, siste krampetak med oppussing hjemme og alt står på hodet i første etasje. Det resulterer i lite strikking. Så tror jeg må finne på noe annet enn det jeg hadde tenkt.
Har ikke fått vært på så mange bloggrunder i det siste, men håper å komme sterkere tilbake om noen uker når ting roer seg litt. Men hyggelig om du legger igjen en kommentar for det. Så kommer jeg og besøker deg snart.
Ha en fin uke alle sammen

8 kommentarer:

Greta sa...

Hei. greit å ha noe liggende så ein kan blogge sjølv om ein ikkje kan vise det ein holder på det akkurat da.
Høres ut som du har ein travel månad forann deg ja. Husk at det skal vere kos og ikkje må ting. For da blir det ikkje kjekt.
du kjem nok sterkere tilbake og blogger og vi stikker innom deg mens vi venter på deg.
Ikkje slit deg ut.
Stor kelm fra Greta

Tovepia sa...

Kjempefine! Liker den siste lua godt, som ble svært populær sist vinter. Starten av et skoleår er hektisk, så her gjelder det å spare på kruttet;) Ha ei riktig god uke!

Beate sa...

For en nydelig lillafarge, og flotte plagg :)

Elins Strikkeri sa...

Flotte luer og tøfler du har strikka og i ein nydelig farge!!Forstår at du har det travelt med skulestart og mange gaveprosjekter,ha ei flott veke:)

Mariann sa...

Prøver meg igjen :-)
Kanskje du ikkje vil (det hadde gjerne blitt mange etterkvart)styra med kopiering og slikt. Men dersom du hadde fortalt meg kvar eg kan finna mønsteret til barnebunaden med mønstrete vest, mønsterbord på hua og nederst på buksebeina, så hadde eg blitt kjempeglad for det òg :-))

Venleg helsing Mariann.

Mariann sa...

Tusen takk for e-post frå deg!
Veldig takksame for det :-))

Venleg helsing Mariann.

Anne sa...

Takk for rask tilbakemelding på oppskriften.. Gleder meg til å begynne på dette settet!! :)

Hanne sa...

Kjempe fin lue og tøfler. Nydelig farge. Gleder meg til å se hva ditt nåværende strikkeprosjekt er.