mandag 14. september 2009

Jakke til jente i rosa muskat

Har strikket en jakke i rosa muskat. Jakken er strikket i str. 2 år, og mønsteret er hentet fra garnstudio sine sider.
Jakken strikket jeg til datteren til ei venninne av meg. Hun fikk den i forbindelse med at hun er blitt storesøster til en gutt.
Alle disse tre bildene er tatt av samme jakke selv om det ikke ser sånn ut. To bilder er tatt ute og et inne. Litt vanskelig å se mønsteret siden mønsteret kommer mest til syne når den er på. Men jakken ble veldig fin, og passet mottakeren i følge mor.

7 kommentarer:

Hage og Foto entusiast sa...

Heisann. Så nydelig jakke.Trodde først du hadde strikket 3 like jakker i forskjellige farger, og tenkte "for et tempo" :)Men så leste jeg jo det du skrev. Hvilken farge stemmer mest overens med bildene dine?? Jakken så myk og god ut.
Takker for ros på bildene mine :) Er veldig moro. Blir jo fryktelig mange bilder da :) Nytt kamera = Nikon D60. Kjempefornøyd!!!

Strikkeheksen sa...

Nåh, hvor er den fin og en god ide at give storesøster sådan en fin gave, når hun får en lillebror :-)

Det ligner ganske rigtigt 3 forskellige cardigans :-)

Lena sa...

Meget fin pigetrøje. Pudsigt med de forskellgie farveudtryk

Tovepia sa...

Ja, kjenner til dette med å få riktig farge på bildet, av og til er det nesten umulig. Men ikke vanskelig å se at jakka ble kjempefin!
Ha ei trivelig uke videre!

Greta sa...

Skjønn jakke. Den såg veldig fin ut. Tenker ho vart glad når ho og fikk gave og ikkje bare lillebror. flotte gaver du gir bort.
Det er litt merkelig det der kor fargen kan forandre seg utifra lysforholdene. Jakka var fin uansett kva farge som er rettest.
Hå ei ny og kreativ uke

Hanne sa...

Nydelig jakke. Den falt nok i smak. Kjempe fin gave :)

Elins Strikkeri sa...

Flott jakke det må vere ein flott storesøster gave!God helg:)