fredag 26. mars 2010

Bolero i muskat

Min søster fyller år i april, og hun ønsket seg blant annet denne boleroen. Jeg kjøpte garn og startet, og fikk lyst på en slik selv også.
Synes den så liten ut etterhvert som jeg strikket, men tenkte at jeg gjør den ferdig så får vi se hvordan det går. Den passet ikke meg, og lillesøster og jeg bruker samme størrelse. Hun fikk se den om helgen, og den passet dessverre ikke henne heller.
Det som var veldig bra var at den satt som et skudd på mamma. Hun er litt mindre enn oss. Hun trengte noe til en kjole hun skal bruke i et bryllup i sommer, så da fikk denne en fornøyd eier.
Den var veldig søt og sommerlig, så det er godt mulig det blir en lik i litt større størrelse, eller noe i samme gata. Sjalet er ferdig blokket og jeg ble utrolig fornøyd. Jeg er litt usikker på om det skal bli en gave, så jeg avventer med å blogge den. Er i gang med et nytt sjal, ble litt bitt av basillen........ Og så får vi se om jeg får noe nytt på pinnene i gave til min lillesøster snart. Kanskje det blir en tur til garnbutikken i morgen.

14 kommentarer:

Moan sa...

Den er så søt!
Passer godt i bryllup. (Heldiggrisen Mor.)
God helg!

Greta sa...

nydelig liten bolero. Godt at du har flere som kan ta imot når ting ikkje passer den som skal ha det. Størrelser er ikkje alltid like lett å få til å passe.
spent på å sjå sjalet ditt.
Ha ei flott palmehelg

Tovepia sa...

Kjempesøt på en kjole denne!
Du får bare sette igang igjen, så får vi se hva det blir;)
Ha en koselig kveld og klem fra meg;)

Hanne sa...

Åhh den var nydelig :D

Hage og Foto entusiast sa...

Kjempesøt:)

Smått og Stort sa...

Så fin! Bra at den passet mor da!Jeg har en pose med Gjesdal sport bomullsgarn i hvitt liggende og er på jakt etter oppskrift på en bolero. Fant noen på Drops design, men er usikker på om garnet passer. Hvilket mønster/garn har du brukt til denne?

Anonym sa...

Nydeligt!

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flott bolero du har laga, heldige mamma:))

lena sa...

Nå har jeg tittet og tittet rundt i bloggen din. så mye fint du strikker!!!! Herlig arbeider, og herlig blogg. Tror jeg linker den i min hvis det er ok? For her kommer jeg til å titte mer:) Mvh lena

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg!!! Godt at du fann ein den passa til. God påske!

Bodil sa...

Den var lekker og luftig. Kjekt at det var nokon den passa til. Ha ei fin påske :)

Bente sa...

Å, den var helt nydelig! Godt den passet til moren din, da. Det er kjedelig når man legger ned så mye arbeid, og så viser det seg at plagget ikke passer.
God påske!

Loppelill sa...

Å så fin den var!

Nina sa...

Så fint at den passa til mora di :) Det er alltid litt vanskelig med størrelser når man lager det for første gang. Vil ønske deg ein strålende påske! :)