fredag 23. juli 2010

Gråtass kjole

Endelig er det litt sommer ute. Sol og fint vær. Deilig. Har strikket en Gråtass kjole i str. 2 år. Har strikket denne kjolen med babyull fra Gjesdal. Tantebarnet har blitt eier av denne også, som takk for at vi får lov til å låne ATV til pappa hennes, min svoger. Tror kjolen falt i smak, og håper den blir brukt utover høsten. Ellers er det et sjal på pinnene, det gjenstår glidelåser i jakkene til guttene, og jeg er i gang med noen lapper til et nytt teppe som sikkert blir ferdig langt ut på høsthalvåret. Har handlet litt garn til diverse bursdagsgaver, så det blir litt hemmelig strikk i tiden som kommer også. Ønsker dere alle en fin sommer videre.

16 kommentarer:

malla-b sa...

kjempefint. Ser det er fleire enn meg som har ulike ting på pinnane.

Tina sa...

Så gullig liten klänning!
Ska bli spännande att se din Laminaria. Ha en trevlig helg!

Hønehuset sa...

Nyydelig! Det er visst god passform også på disse kjolene. Frisk og fin!

Greta sa...

for ein søt kjole. eg lurte litt på om den er stor eller liten i størrelsen. har ei vennine som skal prøve å strikke denne. ho har 4 barn og dei to minste er tvillinger som blir ett år nå i slutten av månaden. ho skal prøve å strikke denne når ho har tid. tenkte å strikke den i størrelse 4 år fordi tida går så fort. men denne ser ganske stor ut.

du er flink som strikker til alle bursdager og slikt og så er du i jobb samtidig, I alle fall til tider. Har energi du nå eller . klem fra sognejenta

Fru Kahr sa...

Sikke dejlige glade farver kjolen har:-)

Anita Tørmoen sa...

Så fin den ble. Kjempefint mønster i gråtass-oppskriftene:)

Hanne sa...

Disse gråtass tunikaene er såååå søte :D

Mirdiz sa...

Herlig kjole:)

Tove sin strikkeside sa...

Kjempefin kjole

Beate sa...

Så fin den ble! Dette blir nok populært hos ei lita jente :)

Bodil sa...

Nydeleg kjole i koseleg mønster til tantebarnet :)

Hage og Foto entusiast sa...

KJempefin altså. Har lenge ønsket å strikke denne, men vet ikke til hvem. Kanskje en dag.God Sommer videre til deg også.

Loppelill sa...

Så flott kjole.

Strikkeheksen sa...

Sikke en skøn lille kjole, hvor er den fin med farver og mønstre :-)

Også et rigtigt lækkert hæklet tæppe, du har fået lavet - du har haft en produktiv sommer :-)

Malsen sa...

Så skjønn den kjolen ble! Jeg syns det er så fint med dyremønster på barneplagg, og så innbiller jeg meg at de små syns det er gøy med figurer de kan kjenne igjen. Kjempefin!

Synnøve sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Jeg legger meg til som følger her hos deg også, og gleder meg til å lese innleggene dine! Nydelig Gråtasskjole, du strikker utrolig mye fint :)