tirsdag 28. september 2010

Setesdalskjole

Denne Setesdalskjolen strikket jeg i august til tantebarnet. Hun fikk denne til bursdagen sammen med jakken i forrige innlegg.

Det er så vanskelig å gjengi koksgrå og hvit i bilder. Blir liksom ikke klare bilder. Men men...her er kjolen iallefall.

Her er noen detaljbilder. Selv om det ikke er så lett å se detaljene. En morsom, men ganske tidkrevende kjole å strikke. Det var mange masker rundt, men resultatet ble bra.

Er veldig takknemlig for alle de hyggelige kommentarene jeg får. Det er kjempehyggelig. Jeg må virkelig si at jeg ikke rekker alt jeg har lyst til. Med full jobb igjen så er ikke energinivået helt på topp, men det går rundt med det som skal gjøres. Dermed blir det litt sånn at skal jeg strikke eller blogge? Jeg har valgt å bruke den ledige tiden jeg har på strikking, og sette av litt tid til å blogge det. Men har dessverre ikke hatt så mye tid til å besøke dere der ute. Jeg prøver å få tid til å kikke innom dere, for dere lager jo så mye fint. Men det er ikke alltid jeg legger igjen kommentarer. Håper at dere likevell kommer på besøk hit, og så skal dere vitet at jeg besøker dere og, selv om det ikke alltid ligger en kommentar tilbake.

Oppskrift: Dalegarn babyklassikere

Størrelse: 3 år

Garn: Dalegarn babyull

Pinner: 2, 5

Andre plagg jeg har strikket fra samme katalog:

Setesdal lue

Setesdal kofte

Voss kjole

Sirdal lue og votter

Fanakofte, lue og votter

Voss babysett med genser, bukse, lue og votter

Fanakjole

27 kommentarer:

Beate sa...

Flott kjole!!! :)

Hanne-Kristine sa...

Virkelig lekker denne her :)

LivM sa...

Utrolig lekker da. Jammen er hun heldig!

Snertne sneller og små nøster sa...

Det der er et fint mønster, og kjolen ble flott :-) Det hender seg at man må prioritere ja....skal man følge opp blogginga skikkelig, går det fort mange timer hver dag - og da er litt av kosen med det borte.

Ha en flott tirsdag og klem fra Siv

Hage og Foto entusiast sa...

Nydelig kjole. Du er flink du, som prioriterer strikkinga. Hadde jeg gort det samme, hadde kanskje flere plagg vært ferdig.MEn her går det sakte med strikking, men det blir resultat til slutt da. Følger deg vidre jeg ;) Ha en super dag.

Hanne sa...

Denne holder jeg også på å strikke nå. Gleder meg til den blir ferdig, og ikke minst så gleder jeg meg til å se mitt lille fadderbarn i den. Synes den er så nydelig. Jeg skal strikke uten armer, og i lilla og hvit :)

Mirdiz sa...

Den kjolen var nydelig!
et vanvittig tålmodighetsarbeid! :)

G-Anette sa...

Aldeles nydelig! Kan tenke meg det var MYE jobb med denne! Men verdt det :)

Greta sa...

Kjemestilig kjole. skjønner at det var mye arbeide på den ja. Det er forseggjorte plagg du gir vekk. Skjønner at du ikkje får tida til å strekke til. det gjør ofte ikkje eg heller.enda eg ikkje er i betalt jobb. Men har da bedre tid enn deg, så eg rekk mer blogging og kommentering også. Kjekt at du stikker innom meg av og til også. setter pris på det. Stor klem fra emg til deg

Bodil sa...

Det blir ein varm og fin kjole å ha til vinteren :)

Vilma sa...

Den er meget meget smuk:-)

Elins Strikkeri sa...

Veldig fin kjole, vert nok ei fin lita frøken i denne:))

Tonemor sa...

Nydelig!!!
Klem Tone

Hygge-Strik sa...

Meget flot stykke håndarbejde, sikke en tålmodighed du må have. Kjolen er så flot, den kan gå hen og gå i arv fra pige til pige i familien.

hobbystua sa...

Helt nydelig kjole,kan tenke meg lillejenta blir fin i den,og ikke minst den flotte jakken.Var nok arbeid med både kjole og jakken. Men flott har det blitt:)

Anita Tørmoen sa...

Den kjolen ble utrolig fin. Jakken i forrige innlegg var også kjempeflott.

Moan sa...

Søt kjole! Heldige mottaker.
Strikk i vei, du :-) og kos deg med det.
Det går opp og ned i livet, og ingen rekker alt. Sånn er det bare.
Vi "sees"!

Synnøve sa...

Denne kjolen er så utrolig nydelig! En vakker dag står den på min prosjektliste altså, uten tvil!! Nydelige farger sammen, tidløst og vakkert - og pent strikket!! :)

Silje sin blogg sa...

Takk for kommentar i bloggen min, det var kjempe koselig å se nye ansikter. For en nyyyydelig kjole og en flott blogg! Jeg har lagt deg som favoritt umiddelbart;)
Silje

Strikkeheksen sa...

Hvor er det dog en fantastisk fin lille kjole, de der norske mønstre - de styrer ;-)

Nasse Nøf-trøjen (i DK hedder han Grislingen) er også bare helt bedårende, du er altså en "haj" udi mønsterstrik :-)

Strikkeheksen sa...

Ups - glemte lige: Har selv store prioriteringsvanskeligheder i øjeblikket, men sådan må det bare være indimellem - vi skal jo ikke blive stressede af at blogge :-)

Y`s design sa...

Nydelig kjole.
Var nesten godt å høre at det er flere enn meg også som "sliter" med det samme når det gjelder blogging/håndarbeid/kommentarer osv.. var skrevet som om jeg skulle ha sagt det sjøl. :-)
Du får ha en fortsatt fin uke og kos deg. Klems

Elizabet sa...

Så utrolig søt kjole! Likte bloggen din, her var det mye inspirasjon å hente :)

Elisabeth sa...

En veldig flott kjole med mye arbeid bak. Vet det fordi jeg har strikket en slik for et par år siden. Nydelig med koksgrå og hvitt sammen...
Ha en fin helg!

Emmy sa...

Hvor er den fin den lille "Setesdalskjole".

Du har ret det er dejligt at blogge, men tiden kan indimellem vær knap. Men jeg synes der er rigtig meget inspiretion at hente på de forskellige blogs:)

Heidi-Kristin sa...

Nydelig kjole!
Har også sett den i andre farger.

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra