tirsdag 26. juli 2011

Et hårbånd og en kjole

Norge er i sorg, og fredagens hendelse har gjort oss alle ordfattige og lei oss. Mine tanker går til alle de berørte ungdommene på Utøya og til alle familier som er rammet av denne tragedien i Oslo og på Utøya.

Vi er alle preget, og mange kjenner noen. Østfold, Moss og Våler er rammet. Ganske hardt rammet. Ungdommer har kommet hjem med grufulle opplevelser, ungdommer og voksne har omkommet og det er fortsatt ungdommer savnet fra området vårt.

Det er godt å se hvor fantastisk det norske folk har møtt denne katastrofen. Hvor fantastiske hjelpeapparater vi har, hvor flott statsminister, kongefamilie og regjering vi har, og ikke minst hvor mye kjærlighet det er i det norske folk i en sådan stund. Dette er noe vi må ta med oss når hverdagen igjen er i gang.

Livet må gå videre, og våre aktiviteter må videreføres. Jeg har ferie, og det har blitt veldig lite sying og strikking til nå i ferien, men litt av og til blir det.

Dette hårbåndet har jeg heklet før også, men da ga jeg det bort. Denne gangen har jeg heklet et til meg selv av litt restegarn.

Jeg sydde også en kjole rett før ferien. Jeg ble fornøyd med passformen på kjolen, og etasjene, men vet ikke om jeg er helt fornøyd med stoffene jeg valgte. Sydde også inn noen blonder på noen av etasjene.

Det har jo ikke vært så mange soldager til nå i sommer, så jeg har kun brukt den en gang til nå.

Oppskrift: Stoff og stil - etasjekjole 23048

Stoff: Blomstrete bomullsstoff

Størrelse: 36

Tilbehør: Heklet kantbånd

4 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

For ein flott kjole og søtt hårband!!

Gitte sa...

Jeg synes det er en skøn sommerkjole og fint hårbånd.

Greta sa...

Kjolen ser lekker ut, men det er du som må vere konfortabel med stoffene.
Eg vil berre ønske deg ei fantastisk uke og sende deg ein stor varm klem

Elisabeth sa...

Utrolig nydelige farger på kjolen, og hårbåndet var lekkert :)