fredag 20. januar 2012

Gensere og en bukse

Symaskinen fikk virkelig prøvd seg før jul. Det ble noen timer sying, og det kan nå virke som om den kanskje har sydd for mye! Den jukser med stingene, og oppfører seg relativt merkelig. Kanskje ikke så rart når det er en maskin til under 1000 lappen som sikkert er tenkt kun for småsying. Ikke vet jeg, men mannen min skal se på den, så kanskje den kan sy en liten stund til.

Har et stort ønske om ny, men da vil jeg ha en skikkelig fin en, og det koster nok litt, og i tillegg ønsker jeg meg en overlock maskin. Noen som har noen tips om maskiner som er gode og til en OK pris?

Dette settet med genser og bukse sydde jeg til Mikkel til jul.

Settet er sydd i str. 1 år. Buksen gjorde jeg om fra mønsteret, siden jeg ikke likte den nederste kanten så godt.

Mønster: Stoff og stil - bukse 80000

Genser 81001

Stoff: Stretch jersey til genser og tynn dongri til buksen

Størrelse: 1 år

Tilbehør: Strikk 20 mm og 10 mm

Det ble også en maken genser i str. 3 år til Martin, sønnen til vårt vennepar, og det ble en genser med tall til tantebarnet Tobias i str. 6 år.

Mønster: Stoff og stil genser 62002

Stoff: Jersey stretch

Størrelse: 3 år og 6 år

Ønsker dere alle sammen en riktig fin helg.

9 kommentarer:

Greta sa...

Du fortjener skikkelig symaskiner du som har vorten så flink med å sy. Kjempefine sett og gensere alt sammen. Er utrolig å sjå kor flink du har vorten altså. du har virkelig talent.
Koster nok ein del med skikkelig maskiner, men du tjener det nok inn att fort så flink som du er. Ikkje elnge før du syr på bestilling tenker eg. Ha ei fin helg

Bundingen sa...

Riktig fine plagg du har sydd! Så har du truffet blinken med stoffene også vil jeg tro. God helg!

Sidselsidserk sa...

Så flink du er, jeg ønsker meg også ny symaskin i den tro at jeg blir mye flinkere til å sy;-)) Jeg er realist så jeg sliter med den gamle enda...
God helg til deg

injosa sa...

Kjempeflinkt med symaskina, syns det var eit veldig fint sett.

Anne Lise sa...

Flotte klær du har sydd. Skjønner godt at du ønsker deg en maskin som holder litt. Lykke til med leitinga, det er jo så mye på markedet.
Ønsker deg en riktig fin helg. Skal vel kanskje i 1 årsdag på søndag!

Tonemor sa...

Så flotte klær du har sydd.
Håper du får anledning til å kjøpe deg ny. Du er jo virkelig flink til å sy.
Ønsker deg en fin søndag
Klem Tone

Tråkleguri sa...

Så masse fint du har sydd!! Jeg forstår godt at du har lyst på ny maskin om du har en sånn "juksemaskin". Det hadde jeg også før. Og det ødelegger litt av sygleden.

Jeg har en ganske ny Singer QS, og en Janome ML644 overlock. Overlocken har jeg hatt en stund. Ingen av disse er de aller dyreste, selv om Singeren kostet litt. De er verdt hver krone! Så utrolig gøy å sy når maskinen lager jevne, fine sømmer og man slipper å krangle seg frem til hver eneste søm.

Håper ønsket snart går i oppfyllelse!

Anonym sa...

Stilig!

LilleKrokodille sa...

Måtte bare kikke innom deg også da :)

Ser du har begynt å sy... har også en sånn billig symaskin (og nettopp fått overlock i tillegg). Synes den funker helt greit egentlig.
Når den tyller med sting trenger det ikke være maskinen sin feil, det kan f.eks. være nålen. Brukte en gang sånne billige nåler - de hoppet over annenhver sting og ble fort skiftet ut ;)