tirsdag 7. februar 2012

Kosedress i str 4 år

Tusen takk for så mange koselige kommentarer for oldemorteppet. Veldig hyggelig, og det har varmet ekstra godt i en ekstra tung uke.

For å ta teppet først. Glemte å skrive at dersom noen velger å kjøpe garn til det prosjektet, så stemmer ikke garnmengden i Dropsheftet. Jeg har glemt å se om det står rettinger i mønsteret på nettet. Husker ikke hvor mye mer garn jeg trengte, men det går rundt 200 g i grunnfargen bare på kanten rundt teppet. Så legg til dette i garnmengden. I tillegg gikk det nok et par nøster i sammenheklingen også. Så bare vær obs dersom dere kjøper garn for å følge oppskriften.

Denne dressen sydde jeg før jul, og det var en julegave. Har liksom bare glemt å blogge den. Ble veldig fornøyd med denne. En stor ting med mange søm-utfordringer, sydde til og med for i hetten. Lillafargen ligner mest på bildene som er tatt ute.

Mønster: Stoff og stil dress 65005

Størrelse: 4 år

Stoff: Stretch chenille, blomstrete bomullsstoff

Tilbehør: Strikk, Symerke E, symerker bord, glidelås

Ellers har det ikke vært sying til nå i dette året. Har ikke hatt ork og energi til å sette i gang med nye prosjekter ennå, men håper det kommer litt mere energi til det snart. Det har blitt litt strikking og hekling i sofakroken på kvelden, men ikke så mye der heller. Men litt har det blitt. Det har ellers vært en tung uke, med beskjed om at jeg mister jobben der jeg jobber pga. nedbemanning og kommuneøkonomi. Så da må jeg over til en annen jobb i kommunen, og det ønsker jeg ikke. Trives så enormt godt der jeg jobber blant verdens beste elever og kollegaer. Er jo kun i 50% jobb, og helsen er ikke vært noe særlig bra, så er veldig spent på hva jeg nå får tilbud om.

Men jeg ser positivt framover og er helt sikker på at det finnes en løsning på både jobb og helse. Håper jeg!

Ønsker dere en fin vinteruke videre.

15 kommentarer:

Strikkeheksen sa...

Jeg krydser fingre for, at du havner et sted, hvor du bliver ligeså glad for at være :-)

Sikken en skøn dragt, du har fået lavet, der er virkelig mange fine detaljer :-)

Og oldemortæppet - jamen det er bare så fint :-)

Bundingen sa...

Så leit at du mister jobben du trives i. Håper det dukker opp noe annet som også er bra. Nydelig dress, regner med den ble godt mottatt. Ønsker deg alt godt både med helsa og ny jobb. Klem

Eva sa...

Trist å høre AnneBritt. Håper de finner en bra løsning til deg!!

Klem fra Eva Renate

Greta sa...

Først dressen. Den var kjempefin. Den kan du vere virkelig stolt over. Så til det som er trasigt. Så synd att du misser jobben. Sånt er ikkje akkurat bra for helsa og få slik usikkerhet hengende over seg. Håper att du får tilbud om noe som du kan trives med. sånn att det hjelper det fysisk også. Tenke poestiv er jo viktig, men ikkje lett i slike situasjoner. lykke til og klem fra meg

Anita Tørmoen sa...

Kjempeflott kosedress:) Ønsker deg lykke til med ny jobb.

GNIST by Gitte Bettina Lauridsen sa...

Huff, så trasig meg slike endringer som burde vært unødvendig. Håper det dukker opp en bra løsning. Dessverre tar slikt utrolig mye energi, du får bare prøve å finne noe som kan engasjere og få deg på andre tanker innemellom. klem

Anonym sa...

Nydelig drakt ;-) håper det ordner seg for deg klem frå meg

Anonym sa...

Leit å miste en jobb en trives i. Håper det finnes noe, i samme kategori som du kan trives i. Jeg mista "min elev " i 3 år. Nå skal vi endelig "jobbe "sammen igjen og det kjennes godt.
Lykke til med noe utfordringer.
Og god bedring !
Hilsen Wenche

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flott kosedress du har laga!! Trasig å høre om jobben din, trur eg veit korleis du har det, er nemlig i same situasjon sjølv. Eg jobber på ein psykiatrisk institusjon som skal nedleggast til sommeren, så vi er i omstilling og må mest sannsynlig begynne å pendle... Ikkje akuratt noko eg ser fram til, men får satse på at det vert bedre enn forventa:) Lykke til håper det går fint med deg, klem:))

injosa sa...

Nydeleg kosedress du har laga, ønsker deg lykke til med ny jobb.

Tonemor sa...

Så nydelig en kosedress. Likte fargen kjempe godt også.
Lykke til med ny jobb, håper det blir noe du trives i.
Håper du føler deg litt bedre snart.
KLem Tone

Tesha sa...

Dressen var veldig fin!
Krysser fingrene for at det ordner seg til det beste for deg både med jobben og helsa. Jobben er tross alt veldig viktig for oss, ikke minst når det gjelder helse&trivsel!

Bodil sa...

For ein herleg kosedress du har sydd :) Håper det ordnar seg med ny jobb som du vil trivast i. Lukke til, og god morsdag :)

LisaM sa...

Kjempefin kosedress☺
Så innmari flink du er til å sy!!!!*skulle ønske det var meg*

Har kikket litt i bloggen din, og her var det mye fint!!!
Jeg likte veldig godt dressen med sauer!

Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

Jorunn Pedersen sa...

Så flink du er!! Skulle så gjerne lære meg å sy klær jeg og...