torsdag 4. oktober 2012

Gardiner til hemsen på hytta


Gardiner til hemsen er sydd. Som jeg skrev tidligere så sydde jeg disse i sommer, og brukte restestoffet til de tingene jeg viste i forrige innlegg.
Gardinene er sydd som roll up gardin. Enkel og greit å sy. Bare å måle bredden og høyden på vinduet og sy i vei!


Det er fire vinduer på hemsen, så det ble fire slike med denne bredden. I tillegg har jeg sydd en maken gardin men den er 40 cm i bredde, og den har fått plass på badet.
Forelsket meg helt i dette stoffet, og nå er jeg på jakt etter nye stoffer som skal bli til gardiner på soverommene, kjøkken og stuen. Vet ikke helt hva jeg vil ha, så får ta en kikk i butikker og nett til jeg finner akkurat det stoffet jeg vil ha.


Det som tok tid på disse gardinene var å sy båndene som brukes til å rulle opp. Tok utgangspunkt i hjerteborden, og syntes de ble veldig fine.Gardinene er på plass i vinduene. Det er lenge siden dette bildet ble tatt. Nå er rekkverk oppe på hemsen, og har fått møblert og pyntet litt opp.
Skal legge inn flere nyere bilder etterhvert.

Det blir ikke mye blogging om dagen. Jeg har rett og slett ikke tid. Slik kommer det nok til å bli i tiden framover også. Kommer til å legge inn bilder av det jeg lager for å ha oversikten selv, men kommer ikke til å bruke tid på å kommentere og lese andre blogger. Jeg har veldig lyst, men akkurat nå strekker ikke tiden til.
Ønsker dere en fin høsthelg!

5 kommentarer:

Tonemor sa...

Kjempe flink du er, de ble nydelige!
Klem Tone

Snertne sneller og små nøster sa...

Stoffet er nydelig, så jeg skjønner godt at du har forelska deg i deg :-) Gardinene ble lekre.

Jeg sliter litt med samme problem som deg. Jeg klarer alltids å legge inn tid til å lage et lite innlegg selv, men jeg rekker ikke over lesing og kommentarer på andres blogger i den grad jeg har lyst. Vi må vel bare prioritere :-)

Ha en fin dag- klem Siv

Livet i Nord sa...

Så fine de ble! Mye enklere enn å sy liftgardiner og vel så flott. Stoffet du har funnet var riktig lekkert. For min del har jeg vært byen rundt etter nye gardiner til stua, eller byen rundt og byen rundt, vi har da snart bare Princess og Kid igjen. Ikke rart jeg ikke finner noe
Ønsker deg ei flott helg!

karinanna sa...

Har sydd noe lignende, enkelt og dekorativt. Nydelig stoff. Ha en fortsatt fin kveld.

salige lavendel sa...

Så fine gardiner, nydelig stoff.