tirsdag 12. november 2013

Babytepper med hjerter


Når Mari ble født strikket jeg et teppe til henne. På en blogg fant jeg et teppe som var mye likt dette. Jeg brukte diagrammet på hjertet og tilpasset riller etter størrelsen jeg ville ha.


Jeg strikket teppet med to tråder babyullgarn. Da blir det godt og mykt og litt tykkere.


Teppet ble stort og romslig. Det kan brukes på vogna, til koseteppe på gulvet eller til å ha rundt seg.

Over til benken ved bordet på hytta. Vi har kjøpt 3 Maui benker på Jysk som vi har satt etter hverandre. Den har hvit pute på toppen, men for å skåne disse putene litt siden det ikke er mulig å ta av dette trekket så har jeg sydd et langt "trekk" som jeg har lagt på toppen.
Det var lurt for det trekket har vært i vaskemaskinen flere ganger allerede. Har tatt bilder av det så det kommer. For å pynte opp litt sydde jeg en del småputer til benkene.

4 kommentarer:

Birgitte sa...

Kjempefint hjerteteppe!

Snertne sneller og små nøster sa...

Veldig fint teppe :-) Tusen takk for svar om benken. Jeg har pr dags dato delt ei skuvseng i to, men syns ikke det funker helt - vurderer å skaffe en gammel slagbenk....likte veldig godt ditt alternativ også :-))

Ha det godt - klem Siv

Fuglemamma sa...

Nydelig teppe. Det er veldig fint med noen tykkere babytepper, ikke bare sånt tynt "nøstebarnteppe", er min erfaring. Og lurt tips med benkene, det er så artig å se hvordan andre løser ting.

Anonym sa...

Hei!
Nydelig babyteppe med hjerter. Er det mulig å få kjøpt denne oppskrifta noe sted?