tirsdag 7. oktober 2014

Litt jul i oktober


Jeg elsker julens forberedelser, men ikke for tidlig. Registrerer at marsipanen og pepperkakene er i butikkene, og leste at IKEA hadde julevarene fremme.  Men det er for tidlig selv for meg.
Nå tenker du nok at hva da med å legge ut bilder av julekuler.... Sent ute eller tidlige ute?

Nå er det sånn at disse var ferdige ved påsketider. Det var en travel vår og sommer, og mye ekstra som skjedde i forhold til både jobb og fosterbarns prosessen. Noen ting blir nedprioriterte som eks. blogging, husvask, rydding i bildefiler og mapper, strikking og mye annet. Nå har jeg ryddet litt i bildefiler, og skal få lagt ut bilder av alt jeg har strikket og laget for en stund siden.

Disse startet jeg på før jul i fjor, men de ble aldri ferdige til jul. De ble liggende i bunnen av strikkekurven halvferdige. Planen var å strikke så mange kuler jeg kunne av det garnet jeg hadde liggende av rødt og hvitt i lageret.  Det ble noen kuler, og de ble ferdige en gang før påske. Men da er de klare til årets jul!
 

 Det kommer mer jul og andre småting som dukket opp en annen dag. Og snart blir det kanskje mer julestrikking. Det er lov det nå!

2 kommentarer:

Birgitte sa...

Du får nyte synet av de fine julekulene i år:) Du hadde mange å vise frem:)

Line Kristine sa...

Så mange flotte kuler du har strikket! De blir fine å pynte med til jul :) Jeg er enig med deg i at det er altfor tidlig med både pepperkaker og andre julevarer nå. Men skal man f.eks. strikke noe/en del til jul, ja, da er det bare å sette i gang. Ikke like kjekt å måtte skynde seg for at ting skal bli ferdige. I hvertfall syns ikke jeg det.