torsdag 20. november 2014

To små søte julemus


For et par år siden så jeg noen søte julemus på Marianne sin blogg hobbystua. Jeg fikk oppskriften, og satte i gang.
Så ble det sånn at de havnet nederst i strikkekurven. Og der har de ligget lenge......Og for hvert nye påbegynte prosjekt har jeg hatt litt dårlig samvittighet for disse julemusene.


Det er jo sånn at ting som ikke skal strikkes til noen eller til en anledning ikke blir prioritert. Det har blitt født tantebarn, vi har fått fosterbarn, og det har vært interiørstrikking til hytta. Men nå er de endelig ferdige. Så da får de være med på hytta for å pynte opp der.


Jeg har igjen en ting, og det er å få tak i eller lage et stativ de kan stå på. De står ikke selv, så de trenger litt hjelp. Jeg skal også legge inn en ståltråd i nakken/hodet for at hodet skal vende litt mer fremover.

Deilig når man har fått avsluttet et prosjekt som har ligget alt for lenge. Har akkurat avsluttet en bunad, og er i gang med noen kjoler. Og ikke minst....Vi er i gang med juleforberedelsene store og små. Dvs. mest de små, men mor må nok hjelpe til litt med det. Nyt den herlige tiden vi har i møte.

3 kommentarer:

Bundingen sa...

Disse fortjente så absolutt å få komme opp og stå! Kjempefine! Selv om det er museår i år, og vi helst ikke vil ha dem inn i huset, sier vi ja takk til mange søte julemus.
Ser du har ei travel tid foran deg, men kos deg! Denne tida kommer ikke tilbake. Slik snakker pensjonisten som har hele dagen til rådighet.

Klem fra Ingunn

hobbystua sa...

Så koselig og se at du har strikket disse også for fortsatt er det mange som spør etter mønster på disse. Jeg slet litt med og få hodet riktig på selv men etter litt feiling og rettelse så ble det bra. Men ståltråd er kanskje ikke så dumt og stikke inn for og få hodet litt nedover. Men stativene kjøpte jeg i en garnbutikk på Østfoldhallen men denne er nå lagt ned. Men en eller annen butikk vil jeg tro har slike. Ble utrolig søte dine også. Ellers er det jo veldig mye fint og se på bloggen din:-) En riktig fin helg til deg og dine:-)

STRIKKEMOR(O) sa...

Å så søte! Sånne ting har ein tendens til å bli liggande nederst i korga hos meg og. Bra du fekk gjort dei ferdige!