mandag 4. februar 2013

Mariusjakke, body og votter

 
Da kommer omsider resten av julegavene. Bedre sent enn aldri!
Til min kusines barn strikket jeg votter. Alle gutta i alderen 3-12 år fikk like votter.
De øverste er i str 4 år.


Så var det et par i str 8-10 år og et par i 10-12 år. Vottene er strikket i Mor Aase garn. Mønsteret fant jeg på Garnstudio.Til det yngste tantebarnet på bare noen måneder ble det denne bodyen med fanamønster og en Mariusjakke, sammen med Mariusvesten i forrige innlegg.


Denne bodyen har jeg strikket en gang tidligere også. Kjekt uten armer, sånn at man kan bruke en annen langarmet body på innsiden. Satt inn trykk-knapper i bunnen.
Bodyen er strikket i str 6-9 mnd med babyull fra Gjesdal. Mønsteret er fra Dale klassikere til baby.


Mariusjakke i str 6-9 mnd. Denne er strikket i Mor Aase garn.Da trodde du sikkert at jeg var lei Mariusmønster!!! Har fortsatt med et par plagg til,men nå må jeg ha en liten pause. Må jeg strikke noe annet.
På pinnene nå har jeg avslutningen på et pledd jeg startet på i fjor sommer. Straks ferdig med monteringen av det. Måtte ha noe lett bilstrikk i helgen og har begynt på et par puter.
Ha en fin uke alle sammen!

9 kommentarer:

Fuglemamma sa...

Hjemmestrikkede votter i selbumønster er en klassiker som har ligget under mange juletrær opp gjennom årene. Jeg blir like glad hver gang jeg eller ungene får sånne! Nydelige babyklær også.

Elins Strikkeri sa...

Flotte gaver å få og å gi!! Heldt på med mariusgensere til barnebarna, ferdig med tre og tre igjen. Akkurat no er det genser til min sønn som er på pinnene. Ha ein fin dag:)

injosa sa...

Her var det mykje flott.

Guri sa...

Så flotte julegaver!

Greta sa...

herre min hatt kor masse gaver du ahr strikket. Skjønner ikkje att du kunne rekke det. Masse flotte plagg. er bare så imponert. Eg er ikkje lei av mariusmønsteret, men var litt eli av store marisugensere. Men lysten kjem nok att om det blir aktuelt. Ha ein fortsatt fin uke. klemmen

Sidselsidserk sa...

Så flotte gaver! Jeg har ikke hoppet på Mariusbølgen enda, men jeg fristes:)

Tonemor sa...

Så utrolig nydelige gaver. Heldige de rundt deg altså.
Klem Tone

Liv Renate sa...

Så fine altså.. Du er så flink!! :) Ha en finfin aften! god klem til deg

Ingunn sa...

For en produksjon! Jeg falt spesielt for den bodyen i Fanamønster. Koselig å kunne gi bort slike fine ting, men det er mange masker å strikke!

Ha en strålende tirsdag!

Klem fra Ingunn