lørdag 10. januar 2009

Telemarkskofte med lue

Det nye året er i gang, og de første plaggene er ferdig strikket. Har strikket ferdig en Telemarkskofte med lue i str. 6-12 mnd. Mønsteret er hentet fra Sandnesgarn. Har brukt Dalegarn i hvitt og rødt. Hadde noen nøster liggende i disse fargene, akkurat nok til dette settet. Tok fram den gamle dukken min som må stå som modell. Det er så utrolig mange flotte mønstre til baby, barn og voksen om dagen. Har så mye jeg har lyst til å strikke. Retroheftene til Dalegarn har jo så mye flott. Var og fikk det nye babyhefte fra Dalegarn i dag, med så utrolig mange flotte babykjoler og babysett. Det er bra mange av mine venninner og nærmeste familie har og skal få babyer. Må jo bare strikke sånne søte små plagg. Sandnesgarn sitt hefte med masse flotte produkter med Mariusmønster har jo også så utrolig masse fint. Og ikke minst kommer jo Garnstudio med masse flotte mønstre på flotte sommerplagg. Så ingen problem med å finne noe å strikke. Det er bare det å finne tid til strikking, og prioritere det man begynner på. Og det er ikke lett.... Er i gang med vesten jeg kjøpte garn til, men tror nok kanskje det blir et tilleggsarbeid hvis jeg kommer meg i garnbutikken i uken som kommer. Vesten blir jo fin å ha ny til høsten igjen. Hadde jo vært moro med et vårplagg. Men tiden får vise hva det blir til.........

18 kommentarer:

malla-b sa...

Kjempefint sett.

Hage og Foto entusiast sa...

WOW. For et NYDELIG og praktfullt sett. UTrolig fint. AKkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde ei lita tulle og strikke noe slikt til. Tar liksom litt lenger tid og strikke i str.4-5 år.

Elins Strikkeri sa...

For eit flott sett du har strikka!Du har heilt rett i at det er mykje fint å velja mellom i strikkemønster,eg har problem med å få nok timer til å strikke.

Anonym sa...

Å det var skikkelig NORSK DESIGN;)
Utrolig fint strikket;)
God søndag til deg.
Hilsen Ingrid

Beate sa...

Veldig fint sett :)

Anonym sa...

Skikkeølig stilig sett. Det er sant at det er så masse man har lyst til å strikke. skal bare strikkeferdig bestillingene min og så må eg gjøre ferdgi emr av dei småtinga eg har begynt på og så vil eg lage noe fint til jentene. Og. så vile g så masse.
Dei kan vere glad alle venner og familie som har deg til å strikke for seg. For du er så utrolig flink.
Ha ei flott uke

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg sett!!! *smelt*

randi K design sa...

Takk for skryt, og dette settet som du har strikket, er jo bare nydelig!

Ninne sa...

Hei og tusen takk for besøket på bloggen min! Så fant jeg fram til din også! Nydelig babysett du har strikket. og masse annet flott har jeg sett på mitt lille besøk!

Anonym sa...

Kjempefint sett! Tror nesten alle har problemer med å finne ut hva de skal strikke, bare fordi det finnes så utrolig mye fint!

Anonym sa...

Det settet var nydelig. Koselig med slike tradisjonelle mønstre i klare farger til små barn. :o)

sisselso sa...

Kjempeflott sett!! Du lager så mye fint, så tror strikkemodus er på vei til meg og snart etter å ha kikket i bloggen din i dag :) Jeg har en liten utfordring til deg...se i bloggen min hvis du har lyst og gidder ;)

Anonym sa...

Nydelig sett :)!

Anonym sa...

Fantastisk.Virkelig nydelig sett og for et arbeid.Du er kjempeflink.Ha en fin kveld:)

LivM sa...

Det var da utrolig flott. Fin løsning det var på lua også!

Hønehuset sa...

Så flott sett! Friskt, rent og behagelige farger og mønster.

Anonym sa...

Ååååå for et nydelig sett, heldig er den som får det. Ha ei fin hobbyuke!

Irene sa...

Nydelig sett, imponerende stykke arbeid.