tirsdag 2. juni 2009

Heklet oldemor teppe

Pinsehelgen er over. Vi har hatt en fantastisk flott helg på hytta. Vi bodde vel og merke i leiligheter ikke langt fra hytta, for den er jo ikke ferdig ennå. Nydelig vær, litt jobbing og masse strikking og avslapning. Små og store koste seg hele helgen, og barna ville ikke hjem igjen.

Det ble mye strikking i helgen, en del småprosjekt denne gangen. Skal blogge de når alle tråder og pyntinger er ferdig. Litt opprydding ble det før pinsen. Dette teppet dukket opp i en pose i boden. Det er en gang for mange år siden heklet av mammas restegarn. Tror det var på ungdomsskolen jeg holdt på med dette. Teppet er 120*240 og passer fint på en seng eller som et koseteppe. Tenker jeg skal ta det med på hytta når vi er ferdige der.

16 kommentarer:

Tovepia sa...

Så artig å finne igjen slike skatter;) Klart det må på hytta! Disse teppene har vært på mote gang på gang, skjønner det godt, de er direkte "trivelige";)

Hage og Foto entusiast sa...

Så fint det er. Stilig med svart rundt teppet. Et deilig hytteteppe som nok kommer til å gi mye glede. :) Ønsker deg en god uke med forhåpentligvis mer sol:D

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flott teppe, sant det er kjekt å finne igjen slikt! Fint vart det iallefall,ha ei flott veke:)

Orlaug sa...

Det var jammen flott at du fann det att no.....kjempefint er det....vert ein pryd på ei hytteseng......eller som "koseteppe."

Greta sa...

Stilig teppe. Artig å finne gjenglemte skatter. Eg har eit konkret sprøsmål til deg. såg du hadde strikka så masse fint til baby. Fikk eit oppdrag i dag. skal strikke ett hentesett i lyseblå og kvitt. Bukse og genser elelr jakke. sokker og lue har eg. Har 140g lyseblå og 110 gram kvitt babyull fra dalegarn. Veit du om noen fine oppskrifter som passer til det. eller må eg ut å kjøpe nytt garn.?
kan lage noe sjølv men da må eg finne maskeantall og det har eg egentlig ikkje lyst til.

Greta sa...

Har du oppskirfta på Babysett med bamser - Idena 16001. Da mangler eg berre brun, eller eg kan bruke det melerte garnet mitt til å lage anna mønster. Du skrev at dette sette vart eit av dei setta du brukte mest og da er det vel eit godt sett.

Sissel sa...

Hei! Takk for tips om tøfler, det var dem jeg tenkte på ja:-) Så fine dine ble... Du lager igrunnen veldig masse fint! :-)

Judith sa...

Dette var flott. Skikkelig moderne er det jo også:-)

Pinnepenn sa...

Så fint teppet ble, har et sånt liggende umontert et sted jeg og. :)

Guro sa...

Kor artig at du besøkte mæ i bloggen min, d e koselig med kommentara, - også artig med nye blogga å titte gjennom. Æ misunne dæ d fine hobbyrommet du har fått, så ordentlig og ryddig, ikkje bare strikkekaos som her ;o)

Rubia sa...

Du har laget utrolig masse flott!
Giraff-skjrfet var skikkelig kult.

Ha en god dag!

Solveig sa...

Koselig med slike tepper - de fortjener å komme fram fra glemselen. Fargene kommer så fint fram med den svarte kanten rundt.

Eli A. sa...

Hei !
Oj, det var et flott teppe å finne igjen. Ja, det må fram ja. Blir nok kjempefint på hytta :-)Spennende med hyttebygging, den prosessen har vi vært igjennom også, slitsomt, men veldig gøy !!!
Ha en fin helg !!

Tino sa...

Flott teppe! Nydelig fanasett i innlegget under.
God helg :)

hobbyvenn sa...

Så koselig teppe. Og babyluene og jakken i Fanamønster er bare helt nydelig... Jeg bor i Fana og er selvsagt innhabil da, men det er bare så flott det mønsteret.

Brit Strikkenerd sa...

Kjempe flott teppe!! Jeg håper å lære meg å hekle på strikketreff i helga og da er bestemorteppe øverst på ønskelisten av produkter:)
Takk for hyggelig hilsen inn på min blogg:)