søndag 28. februar 2010

En lue og en gammel genser

Vinterferien er straks over, og den har vært veldig innholdsrik. Vært på hotellferie med barna til badehotell i Langesund, og vi har kost oss masse. Det ble også en kort tur opp til hytta for å måke litt og se til den.
Det har blitt masse strikking i ferien, og under OL sendingene på TV. Har bare ikke fått tatt bilde av de ferdige produktene ennå. Har vel fire halvferdige produkter nå. En jakke som mangler knapper, et skjerf som mangler heklekant, en ferdig topp, et halvferdig skjerf til og en halvstrikket barnejakke. Det kommer etterhvert.
Over er det bilde av en lue som jeg strikket til svigermor. Glemte å ta bilde før jeg leverte den, men den er maken til denne bare i grå eskimo.
Genseren er det første mønsterplagget jeg strikket til meg selv. Det er noen år siden jeg brukte den, men fant den fram nå, og den kan jeg fortsette å bruke. Jeg strikket den til meg selv da jeg gikk på ungdomsskolen mener jeg å huske. Det begynner å bli noen år siden. Synes den fortjener å komme frem i lyset igjen.
Ønsker dere alle sammen en fin uke!

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Flott genser! jeg har to store sekker med strikketøy som ble strikket på 80-tallet da alt skulle være så stort. Vet ikke hva jeg skal gjøre med dem, så jeg må fundere litt;)
Ha en fin kveld og klem;)

Greta sa...

Hei på deg vennen.
sånne flotte gensere kan ikkje ligg gjemt nei, den er kjempefin og godt brukendes. ar flink å strikke den gangen også du da.

Høres ut som ein perfekt vintereferie for dere alle. Kjekt det.
Og så har du fått strikka masse skjønner eg. Vi har noe å glede oss til , vi som følger med på bloggen din da.

kommer vel snart bilde av noen av dem, siden de er sånn ca ferdige.
ha ei flott ny uke med masse strikking

elle-melle sa...

Så flott at du fant bloggen min og takk for hilsen. Det er så hyggelig når de som er innom legger igjen en liten kommentar.
Du har sannelig laget mye fint. Nå har jeg sett nedover sidene dine og her er mye å hente inspirasjon til:)