tirsdag 23. februar 2010

Flere Selbuvotter og lue

Har strikket et sett til med Selbulue og Selbuvotter. Svigerfar sa for en god stund siden at han ønsket seg en lue med Selbumønster. Så da var det bare å begynne.
Dette settet fikk han til hans bursdag i dag. Settet er strikket med svart og lys grå. Luen er egenkomponert etter den første utgaven jeg strikket tidligere i vinter. Gjorde en endring øverst og strikket lodrette striper opp mot felling. Synes det ble en fin avslutning på toppen.
Snøen laver ned fortsatt, og det ser ut som om vi må vente på våren en stund til. Ønsker dere alle en fin uke videre

12 kommentarer:

Hage og Foto entusiast sa...

KJempefint sett. Tenker han ble glad for dette. har mangen gang tenkt tanken på å strikke no slikt til pappa, men med øreklaffer, men den gang ei. Kanskje til julen... ;)

Elins Strikkeri sa...

Superfint selbusett du har strikka, heldig svigerfar du har!

Anne sa...

Du er virkelig produktiv om dagen! :) Kjempefint sett.

Greta sa...

Kjempestilig selbusett. Svigerfar vart nok kjempegald for det. Syns du er dyktig som lager mønster til luen sjølv. Har eit par med selbuvotter liggende i den store kurven med påbegynte strikk. men med så mange strikk og berre ett par timer på kvar, så tar det litt tid å verte ferdig med dei. Viss eg ikkje plutselig ikkje vil skifte taktikk og strikke ein og ein ferdig.

Kva garn og pinnestørrelse bruker du. Ser at eg bruker litt tynne pinner på mine votter. Skal prøve med ett nr tjukkere på neste par.
kos deg videre med alle dine fantastisk strikk. Klem fra emg

Lise sa...

Kjempeflott sett!

Bitt@mi sa...

Her var det jammen mye,mye nytt og flott siden sist:-) Falt så for den retrogenseren du har strikket i Lerke, og kan formelig kjenne hvor myk og god den er. Lerke er et av favorittgarnene mine:-)
Nydelige votter og lue også, selbustrikk er kjempeflott!
Ha en nydelig dag!

Anonym sa...

Eit nydelig selbusett!ha ein fin onsdag.

Elin sa...

Kjempefint sett med votter og lue. Det er alltid populært med selbumønster og jeg liker det også veldig godt. Ha en fortsatt fin uke:-)

Beatemor sa...

Hei!

Så utrolig mye fint du har laget! Har kikket gjennom deler av bloggen din og blir rett så imponert. Ble veldig interessert i genseren fra sandnes garn med atv på. Har en gutt på 3 år som kjører atv og trenger snart ny ullgenser. Jeg strikker mye selv, og prøvde å finne oppskriften, men greide det ikke. Er det mulig å få en kopi av oppskriften din, eller om du husker hvilket oppskrifthefte mønsteret sto i slik at jeg kan spørre butikken?

Hanne sa...

Flott flott flott, nydelig sett. Det blir nok en fornøyd svigerfar ja :)

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg sett!!

AnitaK sa...

For ett flott sett!!