søndag 29. mai 2011

Ikke alle prosjekter blir vellykket!

Noen ganger dukker det bare opp noen innfall, og de innfallene blir ikke alltid like vellykket. Sånn er det med denne jakken. Da jeg kjøpte garn til jakken i forrige innlegg dumpet jeg over en kasse med restegarn. Oppe i den kassen var det masse ulikt garn, men blant annet en masse nøster med garnet Føn fra Gjesdal.

Syntes garnet virket deilig og mykt, fargen så ut som herlig lys sjokolade og det var akkurat 20 nøster igjen. Jeg hadde sett meg ut en jakke fra Garnstudio med ice litt tidligere, og tenkte at med dobbel tråd ville det bli omtrent samme strikkefasthet med dette garnet. Og det ble det.

Jakken gikk fort å strikke, og den er strikket frem og tilbake hver del for seg, og montert sammen i sidene etterpå.

Garnet er utrolig mykt og deilig, men når jakken var ferdig var jeg ikke veldig fornøyd. Jakken ble like stor som i oppskriften, men den er liksom litt "sekkete" - litt uten form. Fargen - ja, den ser ut som gull i noe lys og brun i ett annet lys. Litt spesiell farge med andre ord.

Så da gjenstår det å se om den blir brukt. Satte nå inn knapper og gjorde den ferdig. Mulig det blir en slengejakke på hytta.

Garn: Føn fra Gjesdal, 70%bambus og 30% bomull

Oppskrift: Garnstudio

Størrelse: S

11 kommentarer:

Unknown sa...

Nej desværre :o( Har lige netop i dag skrevet et indlæg på min blog om samme problem - men en dejlig, blød og varm hjemmejakke kan man altid bruge

Berit sa...

Hei!
Kjedelig når sluttresultatet ikke blir helt som en hadde sett for seg. Men den blir helt sikkert god som sleng-på-jakke.
Har strikket jakker til jentene av Føn, og de ble litt tunge og sekkete, de også.
Lykke til med neste prosjekt.
Hilsen Berit

Unknown sa...

Den ser veldig fin ut. Ta bilde med jakken på så kan vi vurdere sammen med deg.Kanskje du er litt streng. :))

Anita Tørmoen sa...

Høres ut som garnet kan skape litt sigeproblemer. Kosejakke må den vel kunne brukes som:)

Bodil sa...

Ser ut som ei god jakke, sjølv om du ikkje er heilt fornøgd :)

Synnøve sa...

Så synd! Ikke alltid man blir fornøyd, nei - sånn er det vel bare! Har kun strikket kopptuer av føn, til det er garnet i hvert fall supert, men jeg kan godt tenke meg at det blir litt tungt på større plagg.

Greta sa...

Så synd etter alt det arbeidet. Ta den med på hytta du. heime vert den nok ikkje brukt. For der har du amnge flotte plagg som du heller vil bruke. Man kan vel ikkje alltid vere vellykket. Lykke til emd neste prosjekt

Torunn Elisabeth sa...

Hei Ser du har strikket Sabeltanngenser.Skulle gjerne hatt mønsteret. Kan du dele? Torunn Olsen

Sissel sa...

Slengejakker er jo gode da, men kjedelig når det ikke blir som man har tenkt. Men jakken ser fin ut. Lykke til med hva du gjør med den :)

sol sa...

Det er ulempen med plagg man strikker - man får ikke prøvd dem på forhånd.

God helg!

Skautrollet sa...

Jeg elsker slengejakker, jeg. Det er det mest praktiske plagget jeg kan tenke meg. Tror denne blir fin. Du får prøve den så vi får se:)