torsdag 12. mai 2011

Korte sokker med flette og ny syblogg

Har hatt noen korte sokker på pinnene. Disse ble en gave til søsteren min. Jeg hadde 2 nøster alaska liggende i restegarnet, og det var akkurat nok til disse.

De ble utrolig deilig å ha på, og er jo veldig fint med litt mønster på sokkene.

Oppskrift: Garnstudio

Garn: Alaska

Størrelse: 37

Jeg har laget meg en ny blogg i tillegg til denne bloggen. Jeg er en systematiker, og tenkte det var greit å skille på prosjektene mine. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på å sy, men har så å si ingen erfaring med det bortsett fra å legge opp gardiner, sy putetrekk eller sømmer i strikkeplagg. Men tenkte at nå kunne det være greit å prøve seg litt.

Har vært innom så mange blogger med så mange fine syprosjekter. Men ser jo nå, at dit er det et godt stykke!! Men har du lyst til å se hva jeg prøver å få til med symaskin, må du gjerne ta en titt på sydilla. Navnet passer kanskje ikke, for er ikke akkurat bitt av sydillaen ennå iallefall, men det passet så fint sammen med strikkedilla. Så får vi se....om jeg klarer å få til noe etterhvert!

Ønsker dere alle en riktig fin helg snart!

7 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Så fine og gode sokker du har strikka!! Skal nok ta meg ein tur inn på sydilla og!!

Synnøve sa...

Så spennende, sydilla skal jeg titte innom :) Sokkene var kjempefine, riktig flott med mønster på :) praktisk med ankelsokker til kjølige sommerkvelder!

Greta sa...

Dei sokkene var både flotte og såg så deilige ut. sikker gode på foten ja. Sydilla må jo passe når denne bloggen heter strikkedilla. baree du ikkje slutter å strikke, såskal ikkje eg kalge. Ha ei flott helg min venn

Tina sa...

Så härliga sockar du stickat!! Fin syblogg du startat också!

Skautrollet sa...

Kjempefine sokker. I grunnen deilig med sånne korte sokker på denne tiden av året. Lagde noen sånne par i fjor, men alle ble gitt bort :)

Bodil sa...

Flotte sokkar:) Eg og likar slike korte sokkar på denne tida. nydeleg babyjakke du har strikka og. Ha ei fin helg :)

Snertne sneller og små nøster sa...

Veldig fine sokker - likte godt at de var litt korte :-) Skal ta en titt på sybloggen din også :-D

Ha en fin søndag - klem Siv