torsdag 8. mars 2012

Enda et oldemorteppe. Det siste på en stund tror jeg

Da var et enda et oldemorteppe ferdig. Det har det vært noen uker, men så var det å få tatt bilder, lagt inn på pcen og klargjøre for blogging da!! Men her er det!

Teppet er heklet med de samme fargene som i det forrige teppet jeg heklet, men det er ikke så mye system i fargene for har prøvd å bruke det jeg hadde av garn fra forrige teppet, og suplere med litt nyinnkjøp for å få nok. Kanten rundt teppet er den samme som på forrige teppet. De skal etter planen ligge i samme sofa på hytta, at jeg tenkte det ville bli fint med like kanter.

Jeg har ikke fulgt noen mønster på disse, bare heklet de tradisjonelle oldemorrutene. Veldig moro å hekle disse teppene, men nå har jeg laget fire tepper, og det får holde foreløpig iallefall.

Har så mange ting jeg har lyst til å strikke, hekle og sy så flere tepper får vente en stund.

Oppskrift: Tradisjonelle oldemor-ruter med heklekant og sammenhekling hentet fra teppet fra Dropsdesign.

Garn: Lima fra Drops

Heklekrok: 5

Størrelse: ca 95*195

Ellers har vi fått besøk av vinteren igjen, og det må man vel regne med når vi er i begynnelsen av mars. Jeg gleder meg til våren igjen titter fram. Vært så mange flotte dager.

På håndarbeidsfronten så er litt av gnisten til å skape igjen tilbake. Formen vært bedre, og da er det moro å skape nye produkter igjen.

Jeg har egentlig alt for mange påbegynte prosjekt for tiden. Jeg pleier egentlig å gjøre meg ferdig med en ting av gangen, men når motivasjonen og skapergleden har vært litt laber så fører det til at jeg liksom ikke blir ferdig med noe, bare begynner på noe nytt. Men nå skal ting gjøres ferdig i tur og orden.

- strikka sitteunderlag som mangler noen omganger og toving.... Det er jo fort gjort.

- Ei babyjakke som skal bli en gave, som kun mangler å sy opp, og strikke knappestolpe og hals

- Noen strikkehjerter som er ferdige, men mangler broderier eller pynt.

- Noen påbegynte julemus

- Et påbegynt skjørt som jeg må ta opp og sy på nytt

- En fleecepose til Mikkel som jeg skal sy ferdig i kveld

Godt å ha en fin hobby som strikking, hekling og søm. Alltid noe å koble av med, og alltid noe positiv å tenke på og holde på med. Gleder meg til å ta fatt på nye produkter.

Ønsker dere en fin helg alle sammen.

20 kommentarer:

Tonemor sa...

Elsker disse rutene. Tror jeg må komme igang med et teppe snart igjen jeg også.
Ditt ble knall fint.
Godt å høre at det ikke er bare meg med mange prosjekt på en gang.
Klem Tone

Tesha sa...

Skikkelig fint teppe! Tidløst og flott.

Sommertid sa...

Er det noe en setter pris på er det slike oldemorstepper, de går nesten aldri av moten. Utrolig flink har du vært som har laget 4 stk !

Ha ei go helg , som snart stiger frem.

Ruths datter sa...

Nydelig teppe. Skal si du er flink. greit med disse oldemødrene. Ikke sant?
Klem

Ann Karin sa...

Hei.Mye fint du lage. Flotte tepper både dette og det du hadde lengre nede-

Bodil sa...

Knallfint teppe :)

injosa sa...

Så fint teppe, litt av eit arbeid.

Bundingen sa...

Nok et fint teppe! Det hender det blir flere prosjekter samtidig her også, men desto mer gledelig er det når noe blir ferdigstilt. Dette teppet er et stort arbeid, og nå er du i mål. Gratulerer!

Ha en fin kveld!

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Hei. For et nydelig teppe du har heklet! Jeg elsker fargene og kanten rundt var utrolig lekker!

Ha en fin kveld

Greta sa...

Nydelig teppe igjen. Kjekt å ha dei på hytta.
Eg og har mange påbegynte ting og så har eg enda fleire i hodet som eg vil starte på. Men noe verdt da ferdig av og til. Må ta oppdraga først no. Kos deg med håndarbeide og nyt helgen

Elins Strikkeri sa...

Åååå så flott teppe, jammen er du flink:))

Unknown sa...

Dette teppet var supert. Jammen trenger vi tepper nå i dette ufyselige sure været. De er så deilig å tulle rundt seg. Fargene var veldig fine også. Jeg hekler på et teppe, men det blir aldri ferdig. Klem fra meg.

EllenSand sa...

Takk for koselig kommentar hos meg :)
Så mye fint du lager, i både søm, strikking og hekling. De nydelige tøflene lenger nede her bare må jeg prøve. Takk for inspirasjon.
Ellen :)

Sissel sa...

Disse rutene kan man lage så mange forskjellige ting av, og dette var bare nydelig. Fine farger du har valgt :)

Siddis back home sa...

Alldeles nydelig teppe du har heklet! Jeg har startet et igjen, men de ender alltid opp som puter da jeg går så fort lei... ha en fin helg hos deg!

Silje sa...

Nyyyydelig teppe!!

karinanna sa...

Nydelig teppe du har laget - igjen. Synes du fåt tingene unna i raserfart. Ønsker deg en riktig god helg.

hobbystua sa...

Heisann:) Lekkert teppe du igjen har fått heklet,,og fargesammensetningen er bare flott:)Tror du får en fin stil med farger på hytta di jeg:))Og det er sikkert noe som blir godt og ha på litt småkjølige kvelder. Ønsker deg en fin helg,,og snart kommer den riktige våren frem:))

Hage og Foto entusiast sa...

Heisann. Så flink du er. Blir like imponert hver gang jeg er innom. Du produserer og produserer, og det med stil. Dette teppet var kjempefint. Jeg likte fargene. Så deilig det må være å ha 4 slike på hytta. Fint å vise fram og godt å krype under. Du er rå altså!!!
Kjolen i forrige innlegg var også kjempefin. Her går det trått på håndarbeidsfronten. Ikke hatt motivasjonen,så blir mange uferdige produkter. Har vel 4 eller 5 som bør gjøres ferdig. Men akkurat nå har plantedilla og hage forberedelser tatt meg. I tillegg til å male kjelleren :D Godt med mye energi da...og deilig at våren er på frammarsj. Ønsker deg en fin søndag og en fin uke som kommer. Artig å høre litt hvordan dere har det om du har tid og ork ? ;D Klem klem.

Cecilie sa...

Nydelig teppe. Eg har laga rutene til et oldemorteppe, men vart ikkje enig med meg sjølv om korleis feste dei sammen. Korleis gjorde du det?