onsdag 27. juni 2012

SetedalsputerEndelig har vi kunnet nyte deilige sommerdager igjen. Det er ikke strikking og hekling som er prioritert om dagen, men arbeid i hagen.
Vi er som sagt i gang med store forandringer, og sakte men sikkert tar nye uteplasser og blomsterbed form.
Det er kjempegøy, og vi blir så fornøyde.Som jeg har skrevet tidligere så blir det mye strikk til hytta, når jeg først har tid til å sette meg ned for  å strikke.
To Setesdalsputer har blitt til.
Kjempegøy strikk som går relativt fort.
Jeg har strikket mine puter i Cortina soft, og mønsteret er hentet fra PT design.Jeg heklet en kant rundt med fastmasker, det gjorde at puten fikk litt bedre form, og ble litt mer markert.
Ønsker dere alle en fin sommeruke!

11 kommentarer:

Bundingen sa...

Kjempefine puter! Smart med den heklakanten. Du gav meg inspirasjon, har ikke strikka puter før, men nå fikk jeg lyst. Har som vanlig mange ting på gang, men kanskje til høsten?

Nyt finværet og hagelivet!

Beate sa...

Så flotte puter!
Får snart ny sofa, kanskje jeg skal la meg inspirere og strikke noen nye puter.. Vi får se, det er så mye som frister, og så lite som strikkes for tiden..

Greta sa...

Det samme gjør eg på mine puter. hekler ein kant med fastmasker rundt. det vert både som ei ramme og lager god form på puta. Desse var kjempefine.
Har vore litt strikk på bloggen min i det ssite. berre mange innlegg om det store bryllupet. Men no skal strikke inn att på bloggen snart. Er veldig gald vi ikkje ahr hage no når kneet har svikta heilt. Da er det greit med veranda og sommervarme. Kos deg videre i hagen og nyt sommeren

Tonemor sa...

De putene var kjempe fine, har sett på de selv også, men ikke kommet så langt ennå.
Vi får se.
Ha en fin dag
Klem Tone

injosa sa...

Dette var nokre nydelege puter, gjore seg med ein hekla kant.

Knutine sa...

Kjempefine puter.
Fikk lyst til å strikke noen til hytta.
Ha en flott helg.

Mvh Knutine

LivM sa...

Så flotte de ble og det var ekstra lurt å hekle kant på. Jeg har aldri strikket puter, men når jeg ser dine så får jeg lyst til å prøve. Ønsker deg en flott lørdag!

mimouna sa...

Koselige puter, de ble fine. :)

Fortsatt god sommer!

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flotte puter, desse pynter nok fint opp!!

Lill sa...

Hviket pinnemål brukte du. Jeg brukte pinne nr 9 og det var litt vanskelig å få det pent.

Emmy sa...

Hvor er det nogle fine puder du har strikket. Ja, det gamle "Stedalsmønster" bliver jeg aldrig træt af, og det kan bruges på mange måder:-)