søndag 10. mars 2013

Monsterbukse


En monsterbukse har blitt til. Mikkel fikk denne til bursdagen sin sammen med Mariusjakke.Monsterbuksen er strikket i str. 3 år, men med en smal vrangbord i bunnen kan den jo brukes over lang tid.


Buksen er strikket av rester fra alle Mariusgenserne og jakkene jeg har strikket det siste halvåret. Så den ble til etterhvert som jeg strikket med nedover.


Ellers holder jeg på med å strikke opp restegarn om dagen. Tar for meg de ulike garnsortene jeg har, og prøver å strikke mest mulig ut av det.  Så får vi se hva det blir etterhvert, og hvor lenge jeg orker å holde på med det. Vet jeg pleier  å bli lei etter en stund, og bare må ha et "ordentlig" prosjekt å strikke.
Ønsker dere en fin søndag.

9 kommentarer:

Greta sa...

Kjempefin monsterbukse. Og fin vart den også. Veldig lurt å bruke opp restegarn til slike prosjekt. blir vel noen strikkebukser etter kvart fremover. Men trenger ikkje monsterbukse første vinteren tror eg. Får sjå. Flink du er som bruker restegarn. Skulle gjort det eg og. fpr sjå litt seinare. Hehe. det er noe eg sei til mye. Får gjere ferdig noe av det eg holder på med først tror eg.
ha ein fin søndag videre vennen

Elins Strikkeri sa...

Den var skikkelig tøff! Og så flott måte å få brukt rester på, ha ein fin dag:)

Bundingen sa...

Herlig monsterbukse! Hvem kan se at dette er et restegarns-prosjekt? Ikke jeg, i alle fall. Synes fargene er så fine sammen. Du har vært flink med broderinga også! Det legger jeg merke til, for det synes jeg er vanskelig. Jeg er også i restegarns-modus. Synes det er kjempeflott at det minker i kassene....

Ønsker deg ei ny, fin uke!

Klem fra Ingunn

Guri sa...

Veldig fin! Moro å lage noe fint av restegarn også :)

Katrine sa...

Flott bukse, likte godt fargekomboen :) Samme som meg, prøve å bli kvitt litt restegarn, men det e jo så mye anna som friste å strikkes :p

Bodil sa...

Stilig bukse, og flott bruk av restegarn :)

Elisabeth sa...

Nydelig bukse med maskulint preg. Guttemonsterbukse :) Morsomt at den er laget av rester.

Sissel sa...

Så herlig monsterbukse. Kjekt å bruke opp rester:) Så nydelig teppet ditt i forrige innlegg var. Jeg er veldig glad i hekla tepper og har laget et i samme mønster, men andre farger. Likte veldig godt dine fargekombinasjoner:)

Mille sa...

Ej, hvor er de bare fine!