fredag 22. mars 2013

Hjerteputer, Mariuspute og et ønske om en god påskeHer kommer et lite livstegn fra meg før påsken setter inn. Det var det å få blogget da.... Strikker, ja det gjør jeg. Så det ligger ganske mange ferdige produkter og venter på blogging.
Det har blitt mange småting den siste tiden, og da blir det fort flere ting. Holder fortsatt på med prosjekt restegarn, og oppstrikking av allerede innkjøpt garn.

Tja, hva er grunnen til at jeg ikke har blogget på så lenge da.... Ny datamaskin, så alle bilder måtte legges over til den nye. Ikke mye jobb når jeg først gjorde det i dag, men det var det å bare gjøre det da. Men nå er det gjort!
Så har jeg vært i veldig dårlig form noen uker nå. Plutselig sa det bare helt stopp. Fibromyalgien slo ut i full blomst med alt på en gang. Smerter, hodepine, utmattelse, svimmelhet mm. Det har derfor blitt snart to uker hjemme fra jobb for å finne energien tilbake.
Det er ikke det at smertene og symptomene ikke er der i hverdagen, for de er der i varierende grad hele tiden, men har klart å balansere hverdagen en god stund nå.  Men så sa det bare stopp! Min egen skyld, fordi jeg presset kroppen for mye i for lang periode når den allerede var sliten.
Ro har gjort godt, men det går sakte framover. Håper nå at påskeferien og hyggelige aktiviteter med familien, fint vær og mange timer ute skal gjøre at jeg er klar for jobb og hverdag igjen etter ferien.


På strikkefronten har jeg som sagt prosjekt for meg selv. Få brukt opp allerede innkjøpt garn, og få brukt opp en del restegarn. Synes jeg har vært veldig flink til det nå.  Disse putene kjøpte jeg garn til i fjor sommer tror jeg, og det har liksom ikke vært prioritert. Nå ble de endelig strikket, og en god mengde cortina soft ble strikket opp. Hjertenes gråfarger er rester fra teppet.


De ser litt rare ut i formen, men har ikke strukket de ut ennå. Bare puttet inn et par puter i farten.


Når jeg sier restegarn bare rister mannen min på hodet. Kan kanskje skjønne det, for det er store mengder det ofte er snakk om. Er litt sånn at jeg bare tar med noen nøster ekstra.
Etter teppet og hjerteputene var det fortsatt mye cortina igjen. Men mange smånøster med diverse farger.
De to fargene jeg hadde mest av igjen var hvit og mørk grå. Dermed ble det nok til en Mariuspute også.


 
Putene skal være med til hytta de også.
 


De to minste synes også det er gøy med litt aktiviteter av og til. Har skjønt at jeg får nok ha garn-nøstene mine for meg selv med to gutter, men når jeg tok fram en gammel garnkylling ville de lage en slik selv også. Sa da satte vi i gang. Resultatet ble disse to søte små. Og to restenøster gul mindre.
Gutta har lagd de helt selv, og var veldig stolte!
Med disse to skjønne kyllingene ønsker jeg dere alle sammen en riktig god påske.

8 kommentarer:

Greta sa...

så kjedelig å vere i dårlig form. Møtte veggen sjølv for litt siden. HAdde noen dager der eg ikkje kalrte å strikke ein gong. Da er damen dårlig hehe. Men med ro så gjekk det seg til, men kroppen liker ikkje ro. Så da vart det mer verking.Ja ja., det går seg til etter kvart.
Flott puter du ahr laga. Likte spes Mariusputene eg da. godt å få brukt litt av alt garne ein ahr liggende. Eg og er sånn att det er greit med noen ekstra nøster. Det er jo ille om ein får forlite.
Ønsker deg ei god påske og masse god bedring klem

Ruths datter sa...

Utrolig koselige puter du har laga. Ønsker deg gode påskedager.
Klemz

Smått og Stort sa...

Flotte puter- kjekt med litt fornyelse på hytta også :)
Jeg har planer om å lage nye puter- men lysten til å sette igang er helt fosvunnet....

malla-b sa...

Kjempekoselege puter. Lika godt påskekyllingane dine.

Anonym sa...

God påske til dere alle. Flotte kyllinger fra gutta!

Stinemorღ sa...

Kjempe fine puter!
God påske :)

Tonemor sa...

Så herlige puter. Ikke så ulike noen jeg strikket for en stund siden.
Ta vare på deg selv og god påske
Klem Tone

Quiltefeen sa...

Så flotte puter! Har et par på lista mi jeg også. :) når det enn måtte bli, hehe.
God påske!
Kristin