torsdag 4. april 2013

Vest med rundfelling


En fantastisk påskeferie er over, og hverdagen er tilbake igjen. Vi har kost oss på hytta med skigåing, slalomkjøring, aking og bygging.
Det har blitt bygget litt, men kost oss mest. Det er nå bare vindusutforinger og listing av stue og kjøkken, gulv og gulvlisting i gang, stue og kjøkken, kjøkkeninnredning og ovn igjen. Så det går fremover.
Det ble ikke så mye strikking som tenkt i påsken. Har i stedet sydd masse til hytta. Sydd gardiner til soverommene, puter og annet pyntestasj. Det kommer senere.

På strikkefronten er det fortsatt restegarnsprosjekt, og strikke opp allerede innkjøpt garn. Jeg har tatt en storopprydding i garnlageret og fant litt av hvert.
Jeg gikk først løs på Drops lima lageret. Dvs. mannen min kalte det ikke restegarn når man får til å lage en vest, men for meg er dette restegarn.  Etter å ha heklet to tepper i lima, og strikket en tunika tidligere og diverse andre småting blir det en del garn igjen. De offwhite nøstene ble kjøpt til en pute engang, men har strikket nok puter for en stund. Så da ble de brukt som grunnfargen.


Mønsteret på vesten fant jeg på garnstudio. Fargevalgene ble til underveis i forhold til hvor mye jeg hadde av hver farge. Synes det ble ganske bra jeg!


Fant noen søte hjerteknapper jeg brukte til slutt. I neste innlegg kommer resten av produksjonen fra Lima lageret. Det rakk nemlig til noen ting til.

Endelig har våren kommet, og det er deilig. Skal ut på terrassen og nyte resten av dagen i sola og samle energi til en ny arbeidsdag i morgen. Ha en fin dag videre.

10 kommentarer:

Tonemor sa...

Den fallt virkelig i min smak. Kjempe fin!!!
Ikke mye som minner om vår her i dag. Snøen laver ned her akkurat nå.
Ha en fin dag
Klem Tone

Siren sa...

Den var helt utrolig fin! Minner om en av mine Drops favorittmønster som er en cardigan:) Flink er du som klarer å bruke opp restegarnet ditt og få til en så utrolig nydelig resultat:) Fargekombinasjonen var perfekt!

Hanne sa...

Så fin vest. Veldig flott mønster. Den er sikkert kjempe god også fordi Lima er jo et så deilig garn.

Bundingen sa...

Denne vesten din er så lekker! Gjett hvem som har lyst på maken? Med Lima vil jeg tro den er passe god og varm også. Så kjekt å finne garn i lageret til noe så vellykka. Det vi har kjøpt før er jo gratis nå!

Klem fra Ingunn som gleder seg til å se resten.

Greta sa...

Det vart ein flott restegarnsvest. Likte mønsteret godt. Greit att du ahdde så mye av det kvite da. Det er jo liksom ikkje heilt lett å finne så masse til bunnfargen av samme innfarging.
Gleder emg til å sjå resten. Påska var fin for oss også. Deilig å ha så fint ver, sjølv om det var ganske så kaldt da. No håper vi på litt mer varme og ein fin vår. Det hadde gjort godt for gikta det. Ha ei fin uke videre

Birgitte sa...

Dette ble da et utrolig fint restegarnprosjekt! Nydelig vest :)

Ruths datter sa...

Nydelig vest. Så flott mønster øverst.
Klem

Jane sa...

Den var skikkelig fin!! Også må den jo bare være så god i Lima. Kjempefint fargevalg også

LivM sa...

Super vest i flotte farger. Du er utrolig flink og strikker så jevnt og fint. Ha en fin kveld fortsatt!

Tesha sa...

Så flott vest! Jeg liker godt rundfelling, det gir så fin passform syns jeg.