torsdag 11. april 2013

Votter, lue og tøfler av flere Limarester


Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg holdt på med restegarnstrikk. Litt systematisk prøvd å strikke opp garntyper som er like, og som jeg ikke har så veldig mye av.
Etter at vesten var ferdig strikket hadde jeg masse smånøster igjen av ulike farger.


Bestemte meg for at rubbel og bit skulle strikkes opp. Fant en oppskrift på garnstudio på votter og luer. Strikket først vottene, og med mest beige igjen ble luen beige i bunnfargen.Da disse to prosjektene var ferdig var det bare rester igjen. Var litt usikker på om det ville bli nok til noe ferdig produkt, men startet på tøfler.
Har en plan om å strikke tøfler i ulike størrelser og farger som vi kan ha liggende i en kurv på hytta. Til oss selv og til utlån når det kommer gjester.


Jeg strikket først rillene, og strikket begge tøflene samtidig på hver sine pinner, sånn at jeg var sikker på at de ble like i forhold til mengden garn.
Med dette prosjektet ble det tomt på alle fargene bortsett fra den brune. Av det nøstet var det kanskje igjen 10m. Det gikk i søpla!


Godt fornøyd med å ha klart målet om å bli kvitt limaen. Har hatt et prosjekt om å bli kvitt rester av eskimo og lignende garn. Resultatet av det kommer neste gang.
I mellom restestrikkingen har jeg startet på noen litt mer ordentlige ting. En genser til meg selv, en barnegenser og litt annet småtteri. Ikke alt er ferdig ennå.

Ønsker dere en snart fin helg! Bare fredag i morgen så kan helgen starte. Kos dere med håndarbeider og andre koselige aktiviteter.

7 kommentarer:

Greta sa...

skal sei du imponerer meg. Så flink du har vore med å strikke opp restegarn. Den lua vart virkelig flott. Spørs om eg ikkje må til snart når det ikkje er oppdrag på gang her og ikkje babytøy. Har nok garn til flere produkter vil eg tro. Det er alltid smart å strikke begge samtidig når ein bruker rester, så har ein tjangs om att dei blir like. gleder emg alltid til å sjå innlegga dine med nye ting. Ønsker deg og ei flotters elg. klem fra sogn

Bundingen sa...

Imponerende! Så fine saker av restegarn! Jeg kan se at det er restegarnstøfler, men vottene og lua kan jeg nesten ikke tro er laga av smånøster. Stilige!

Riktig god helg!

Klem fra Ingunn

Trikada sa...

Tre belaj trikajxoj

Fuglemamma sa...

Lekre ting! Særlig vottene falt jeg veldig for.

Elisabeth sa...

Nydelig strikkesett. Vottene likte jeg ekstra godt. Satt sammen av behagelige farger :)

Tesha sa...

Dette var et nydelig sett! Det viser at restegarn er sterkt undervurdert...

Sissel sa...

Så mye fint du har laget av restene. Alltid vanskelig å vite hva man skal lage av dem hvis man ikke helt vet hvor mye man har igjen eller trenger til de ulike prosjektene...