tirsdag 23. april 2013

Tøfler, sitteunderlag og kurv i eskimo


Lenge siden siste innlegg, men dagene flyr. Nå starter fotball og friidrettssesongen, så da er det bare å henge i stroppene og stille opp. Moro er det i alle fall når barna storkoser seg med sine fritidsaktiviteter. Alltid gøy å være på sidelinja og følge med.
På strikkefronten har jeg fortsatt prosjekt restegarn. Etter at Limaen var tom begynte jeg på kurven med eskimo, iglo og cortina.
Det var ikke så mye garn i den, men noen nøster i ulike farger var det.


De fleste nøstene var rosa. Egentlig kjøpt inn til teppet jeg heklet for ikke så lenge siden. Men fant ut underveis at det var best med bare lille og grå farger i det.
Så da ble det noen tøfler i stedet.
Resultatet ble to par hekla tøfler i str 36-38, og et par litt høyere tøfler. Garnet er cortina soft, og oppskriftene er fra garnstudio. De hekla tøflene blir det garantert fler av senere. God og ha på, og enkle og raske å lage. Kjempefine gaver.
Lillesøster fikk de høye med hjerter og et par av de heklede til bursdagen sin.


Det var også litt hvitt og litt grått garn fra teppet igjen, og har tenkt at jeg ville ha en kurv i gangen på hytta med tøfler i. Så da la jeg opp et passe antall masker i bunnen, og heklet i vei oppover med fastmasker. Brukte opp det jeg hadde av mørkegrå og lysegrå. Tovet kurven og sydde på "tøfler" etterpå. Den ble ganske stor så den kan romme noen tøfler etter hvert. Da er det bare å strikke tøfler når jeg får tid og lyst til det.


Det siste prosjektet ble sitteunderlag. Det er et kjekt prosjekt. Da får man brukt rubbel og bit. Så nå er lageret tomt for eskimo, iglo og cortina.  Veldig fornøyd med meg selv nå :)
Da disse tingene var ferdig kjøpte jeg meg garn til en genser til meg selv. Den er ferdig. Må bare få tatt litt bilder av den.
Endelig er det et lite snev av vår ute, så nyt dagene og kos dere med strikketøyet.

6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Jeg likte de heklede tøflene. Skal tro om jeg finner oppskrift på nettet?
Klem

Snertne sneller og små nøster sa...

Så mye fint du har fått til av restegarnet ditt :-) Veldig søte tøfler :-D

Ha det godt - klem Siv

Greta sa...

Du er jammen meg så driftig. og så samler du opp og viser ein heil haug i slengen. Eg må legge ut noe så snart det er ferdig eg og gjerne før alt er ferdig. hehe. Men så lager eg mange flere innlegg enn deg. Har tida til det eg da. Er litt annanen plass i livet sånn sett. Har vore der du er no eg og. Kjekk tid det.
Likte veldig godt den kurven dina altså den var berre tøff

Fuglemamma sa...

For en fin idé å ha en tøffelkurv på hytta.

Findus sa...

flotte tøfler:) Deilig å bruke litt restegarn !

hobbystua sa...

Heisan:-)Nå har jeg vært innom bloggen din hver dag og tittet og tittet på alt du har laget i strikk og i hekling. Og jeg er helt målløs over hvor mye fint du lager.Og så mange flotte gensere i mønster og tøfler og mye fint til hytten din. Så nå måtte jeg bare få legge igjen disse ordene fra meg her,så jeg følger med selv om jeg til tider er dårlig til og legge igjen kommentarer fra meg:-)
En fin mai videre ønsker jeg deg:-)