tirsdag 13. august 2013

Mariusgenser til meg selv


Lenge siden siste oppdatering. I morgen er sommerferien over, og det er tilbake på jobb. Ja, hva synes man om det? Vi har hatt en fantastisk flott ferie med litt tid hjemme, mange uker på hytta, og 2 herlige uker på Tenerife. Og ikke minst: Hytta er så å si ferdig !!
Mangler bare elektriker og småting her og der. Det skal bli så gøy å innrede den videre og ta den i bruk.
På håndarbeidsfronten har det blitt en del sying av gardiner til hytta, hekling av duker til hytta, og strikking av babytøy.
Ryddet i litt bilder i går, og fant genseren jeg strikket meg i vår.  Har helt glemt å blogge den.


Genseren er strikket i Mor Aase garn med blanding 50% bomull og 50% ull. Fantastisk deilig garn.
Genseren ble god og myk, og egner seg godt til å bruke rett på kroppen.


Mønsteret er fra Mariusboka, og størrelsen er S.
Over til blogging. Tiden strekker ikke til, og jeg hadde egentlig litt lyst til å bare legge siden min ned, men så er det kjekt med tanke på å ha oversikt over hva jeg lager.
Jeg kommer derfor til å fortsette å legge ut det jeg lager for min egen del, men kommer ikke til å prioritere å besøke og kommentere andre blogger så ofte.
Kanskje jeg kommer tilbake til det senere en gang.
Ønsker dere alle en fin uke videre. Om det er rester av ferien eller om jobben er i gang igjen.

8 kommentarer:

Ellen Kristin sa...

Kjempefine farger på genseren din:) håper du kommer til å blogge videre!

Hanne sa...

Nydelig marius i flotte farger. Jeg blir aldri lei det mønsteret. Har nettopp strikket en slik jeg også. Det er så kjekt med rund sal.

Elisabeth sa...

Herlige farger i genseren din. Tror nok du kler den godt. Jeg bor i min Marius på vinteren, så kanskje jeg strikker meg en til :)

Unknown sa...

Hei, du må ikkje elgge ned bloggen din. Skjønner att tiden ikkje strekker til, men litt tid kan jo vere kjekt å bruke på nettet også. håper du fortsetter og att du stikker innom meg av og til også. Nydelig farge på den genseren. Har aldri prøvd moråse garn. Golder det seg godt i bruk og vask også.? Fin var den no hvertfall. Lykke til emd hytta og alt det fører med seg. klem fra meg

Kort og Søm sa...

Så fin genser!

Gitte sa...

Den er rigtig flot i de lilla og grå farver.

Fuglemamma sa...

Veldig fin Marius i vakre farger, tror du kler denne sånn som jeg husker bilder av deg fra tidligere. Blogging er litt til og fra for mitt vedkommende. Men en gang slettet jeg bloggen min (den gamle), og det har jeg angret på. Det er fint å ha et arkiv. Håper du holder på bloggen og kanskje kommer du sterkere tilbake til bloggesfæren senere.

Elin Osa Søreng sa...

En liten "evighet" siden jeg var innom her sist, og så utrolig produktiv du har vært i den tida :o) Masse flott!

Takk for titten, kommer snart igjen- hilsen Elin