mandag 2. september 2013

Soverommet på hytta - sydd gardin og puter


Da er endelig hytta ferdig innendørs. Vi har flyttet inn, og vi kan endelig ta den i bruk. Det har vi ventet lenge på. Det har tatt oss akkurat 5 år å bygge den. Da er hver eneste spiker, planke og skrue gjort selv. Både utvendig og innvendig.
Mannen min har gjort alt snekkerarbeidet, og jeg har bidratt der jeg har kunnet hjelpe til som med maling, hjelper, laget mat og ordnet alt annet praktisk arbeid. Mitt mål har vært å sy, strikke og hekle mye av interiøret på hytta. Som gardiner, puter, duker mm. Har jo tidligere vist litt fra hemsen og badet.
Her kommer litt bilder fra soverommet.


Jeg har sydd gardiner i hjertestoff.


Soverommet er ikke stort, og for å løse lagringsbehovet for klær har vi bygd garderobe over sengen med høyskap på begge sider og overskap over sengen.


Det heklede sengeteppet er arv fra oldemor. Dette har min oldemor sittet og heklet for mange år siden. Hyggelig å kunne legge det på sengen. Putene har jeg strikket. I tillegg ble det litt stoff igjen fra gardinene. Dette holdt  til to puter. I lampene henger hjertene som jeg har strikket.


Putene jeg har sydd av det samme stoffet som i gardinene. Holdt akkurat til en liten og en stor pute.


Det kommer flere bilder etter hvert som jeg får lagt de inn.
Ellers på håndarbeidsfronten har det blitt litt hekling av duker og strikking av babytøy. Vi bare venter på at det nye tantebarnet snart skal bli født.
Ønsker dere alle en fin uke

2 kommentarer:

Bundingen sa...

Gratulerer! Selvgjort er velgjort! Det er beundringsverdig, og dere har fått et nydelig soverom. Gleder meg til å se flere bilder fra hytta.
Synes gardina di var lekker!

Ha ei fortsatt fin uke!

Klem

Elisabeth sa...

Det ser veldig koselig ut der :) Trivselen blir nok høy!