tirsdag 10. september 2013

Heklebrikker, gardiner og masse puter til barnas soverom på hytta.


Her kommer flere bilder fra hytta. Når barnas soverom skulle innredes trengte jeg noen duker. Da ble det heklet noen flere.

 Dette er fra Melvin sitt soverom. De har fått hvert sitt rom med køye, slik at det også er plass til gjester.
Til sengene har jeg sydd noen puter til pynt. Har også sydd en vegglomme med navnet på. Her er det små lommer til ulike småting som ds, og ds spill, telefoner eller andre ting de har med seg.


Har laminert en masse bilder tatt på hytta. Det er bilder helt fra starten og fram til nå. Disse har fått plass under vegghyllen i en tråd med klyper. Barna liker å lese, og begge har fått hver sin magasinholder. Her kan de fylle opp med Donald og bøker.


For å slippe å lage for mange hull i veggene, og for at magasinholderen og lommene kan være fleksible har jeg sydd inn silkebånd for oppheng. Begge deler er hengt opp under overkøya, og kan flyttes hvis det er ønskelig.


Oliver sitt rom er ganske så likt Melvin sitt. Samme farger og stoff. Det går i mørkt blått og beige.Litt av tanken under innredning av rommene var et mest mulig skal være selvlagd, og det skal være mye innslag av ting barna har lagd selv i løpet av de 5 årene med bygging.
Her har det blitt vevd og sydd, støpte figurer av sementrester, tegnet og snekret.
Her et utvalg fra Oliver sitt rom med bilde han sydde på hytta for et par år siden, et veveprosjekt, figurer han har støpt og en stol han har snekret. I rammene henger tegninger han har tegnet på hytta.


Laminerte bilder her også.


Magsinholder og lommer som på Melvin sitt rom.Jeg har sydd gardinene selv. Begge rommene har like gardiner.
Jeg sydde noen puter til underkøyene, både til pynt og som ryggstøtte når man sitter i underkøya og koser seg med en bok eller lek.

 
I tillegg har det blitt et teppe og en dinosaurbamse som det kommer bilde av senere. Fant de ikke i farten.

5 kommentarer:

hobbystua sa...

Skal si du har fått laget mye fint av både puter gardiner og mye annet flott til hytta Deres,,og alt er jo så pent gjennomført av det du har gjort. Artig når alt faller på plass og får det innredet som en vil selv:-)Så gratulerer som hytteeier og kos Dere mye der. Ser du har strikket mye fint også. Må du ha en fortsatt fin høst.-))

Bundingen sa...

Her har nok symaskina gått varm! Så mye lekkert du har sydd! Heldige gutter som har fått så fine rom!
Selvgjort er velgjort! Imponerende innsats med hytta! Gratulerer!

Ha en strålende kveld!

Klem fra Ingunn

Ruths datter sa...

Her har du virkelig laget masse trivelig til hytta di. Kjempeflink er du og alt så stilig.
Klem

Tesha sa...

Har du sett så lekkert og gjennomført! Knallbra!!!

Livet i Nord sa...

Så mye flott du har sydd! Dette ble kjempeflott:))