mandag 23. juni 2008

Det lille rosa

Det lille rosa hemmelige prosjektet er ferdig strikket, og ligger pakket bort. Klarte jo ikke dy meg, så var i butikken og kjøpte garn til noe nytt før helgen. Har så vidt startet på prosjektet, som jeg tenker vil ta sin tid for det er ganske stort. Det vil bli hemmelig det også, siden det mest sannsynelig blir en dåpsgave eller julegave. Skal ut å shoppe litt mer garn i morgen sammen med svigrinnen min. De hadde et ønske om et vognteppe, så da håper vi at vi finner noe hun vil like. Så da blir det nok to prosjekter gående samtidig en god stund! Da tror jeg at jeg har nok igjennom sommeren!

4 kommentarer:

jogusi sa...

Så nydelig et babysett du har strikket. Takk for besøk i bloggen min. Ha ei fin uke du og.

Marihøna sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min :) Nå har jeg kost meg lenge her inne hos deg (tror faktisk det er første gang jeg besøker deg) - og du har laget utrolig masse flott babytøy! Og Ole Brum er en av mine favoritter også! Ønsker det en flott uke videre!

Anne Elise sa...

Så koselig at du stakk innom!
God ferie ønskes deg og dine.....og lykke til med nye utfordringer!

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人