lørdag 18. april 2009

Enda flere ponchoer

Dette er poncho nr to, som egentlig skulle være til søsteren min, men som jeg beholdt seg etter at hun valgte seg den jeg blogget for noen dager siden. Denne er strikket i alpakka, og mønsteret er hentet fra Garnstudio. Jeg har brukt den hver dag siden den var ferdig. Veldig deilig og varm, og løs og ledig. Søsteren min ønsket seg en slik også, men da i mer ensfarget utgave.
Denne ponchoen var den første, og den er jeg ikke fornøyd med. Mønsteret er kjempeflott og garnet er deilig. Mønsteret er hentet fra Garnstudio og den er strikket med 1 tråd alpakka hvit og 1 tråd litt blankt deilig bomullsgarn fra Drops. Husker ikke i farten hva det heter. Det var mye jobb med denne. Men den ble litt spiss. La ut etter mønsteret, men skulle kanskje gitt meg med å legge ut for å få rundet spissen litt. Men det gjorde jeg altså ikke. Og den er litt kort over skuldrene. Men den egner seg som pynt over en sommerkjole kanskje. Prøvde å gjøre et iherdig forsøk med å rette opp noe, ved å hekle en kant med picoter rundt på ytterkant. Det hjalp litt, men ikke nok. Så hvis noen har noen enkle forslag så mottas de med takk. Den blir garantert ikke tatt opp. Den får være som den er. Brukt kommer den nok til å bli alikevell.
Nå skal mannen min og jeg på hyttemessen. Det skal blir deilig. Til og med uten barn. Mormor kommer og passer. Så får vi se om vi gjør oss opp en mening om hvilke doløsninger, vannløsninger og andre ting vi skal ha og bestille etterhvert.
Ha en flott helg alle sammen

16 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Det var mange flotte ponchoer, du er jammen flittig med pinnene:) Kos deg på hyttemessa og ha ei god helg!!

Trulte sa...

Åh så nydelig den hvite var. Var fin den andre også men den hvite falt jeg pladask for.

malla-b sa...

Kjempefine ponchoer du har laga. Ha ei fin helg

Tovepia sa...

Ja, her går det unna! Den hvite var direkte delikat nå mot sommeren. Kos deg på hyttemessa, blir vel mye fint å se der også, tenker jeg;)

Jorunn's hobby sa...

Jeg synes den var lekker jeg!

Bitt@mi sa...

Nå er det lenge siden jeg har vært innom siden din, og du.. så mye flott du har laget. Likte kjolen din veldig godt, og jeg forstår at du er fornøyd med den. Fikk faktisk lyst å strikke den selv:-) Og ponchoene var fine, den siste du la inn, synes jeg var finest... Og i alpakka da - må jo bli kjempemykt!
Ha ei fin helg videre!

snakkemunn sa...

Hei Strikkedilla.
Legg opp 5 masker strikk 6 pinner. Deretter øker du 1m. på hver pinne istarten til du har 22m. Neste pinne økes til 44m. Strikk 15 cm i vrangbordstrikk,2r og 2vr. Deretter felles til 22m. Fortsett og felle 1m.i begynnelsen av pinnen til det er 5m. igjen. Strikk6 pinner.Fell av. Sy sammen de smale remsene og siidene på vrangbordstrikken. (som en liten veske) Pynt de som du vil. Strikk med pinner nr4 eller 3.5 og LYKKE TIL. Det er så kjekt og ha noe smått arbeid innimellom . Fine ting du lager foresten :-))

Nitus sa...

Å så mye flott du har laget,den hvite ponchoen synes jeg ble flott.
Nå har jeg hatt en runde i bloggen din og her var det mye allsidig håndarbeid,
Du har jo laget så mange flotte babysett som jeg aldri har sett ferdig før nå,kjempefine.
Ha ei trivelig helg.

hobbyentusiast sa...

Du verden så mye flott du har laget i det siste. Ponchoene dine er jo kjempe fine. Likte godt det hvite. Utrolig lekkert. Den nr2 virker super duper deilig å ha på. Gratulerer med hobbyrom da. Det må være deilig å ha sitt eget rede og lukke seg inn på. Det er virkleig noe eg drømmer om og. :) Ha en super helg. klem.

sjante sa...

Så flotte ponchoer du har strikket:-) Og for en flott bursdags presang, heldiggrisen. Kjempe fin side du har med masse flotte strikkerier

Anita K sa...

så mye flott du har laget, ble kjempeinspirert av en runde her hos deg. Har aldri falt meg inn å lage poncho til meg selv, men nå ser jeg at jeg kanskje trenger en hvit en:) Ønsker deg en fortsatt trivelig søndag.

Strikkeheksen sa...

Hej Strikkedilla
Tak for besøg på min blog og de søde ord :-)

Jeg skal vist også til at følge med her hos dig, det ser spændende ud, det du laver - rigtig fin stribet poncho :-)

Elin Osa Søreng sa...

Poncho har jeg aldri strikka, men ser jo at jeg burde ha gjort det! Kjempeflotte :o)

Sissel sa...

Wow, de var fine! Ta deg en tur på bloggen min, så finner du en award til deg der:-)

Loppelill sa...

Så mange flotte ponchoer du har laget!

Greta sa...

kjemåeflotte ponchoer. Du er skikkelig flink må eg sei. Har strikka berre ein pncho i vinter. Den var på pinner 9