søndag 1. mars 2009

Lue og sokker til baby

Lue med seterdalsmønster og et par hvite sokker til baby er ferdig. Strikket i str. 9-12 mnd, og blir pakket bort sammen med koften. Så får vi se hvem som blir eieren av dette settet etterhvert.
Har kjøpt garn til et par større prosjekt, som jeg ikke har lyst til å røpe ennå. Holder på med litt sokker og tøfler også. Greit å ha litt småprosjekt også, som er lette og ta med bort eller på bilturer. Nå som det nærmer seg vår er det fint å ha noen småting å strikke på i solkroken. Å som jeg venter på vår og sommer

8 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Ja gleder meg veldig eg og til det er mulighet for å sitte i solveggen med eit strikketøy:)Fin lue og sokker!!

Tovepia sa...

Enig med deg: ÅÅÅ som jeg venter på vår;) Nydelig lue og sokker, heldig liten pike som får dette settet. For øyeblikket har jeg flere arbeider på gang, helt vilt! Men det er jo morsomt, går mellom dem alle:O. Ha en flott kveld!

Hage og Foto entusiast sa...

Nydelig lue og søte sokker. Herlig jentesett som nok blir mottat med glede og stolthet. :) Leeeengter etter vår så masse at jeg nesten blir gal.

Elin Osa Søreng sa...

Så flott med matchende lue til jakka da! Og sånne små sokker er så nusselige....

Rekkehuset sa...

Hei, takk for hyggelig kommentar i bloggen min:-) Og da oppdaget jeg jo deg også!
Så mye fint du har laget! Enig med deg i at det er kjekt å veksle mellom store og små prosjekter, og det er jo så mye fint man kan lage! Tror gubben er litt oppgitt over meg der jeg sitter i sofakroken og strikker støtt, men jeg koser meg da:-)
Ha en fortsatt fin uke, hjertelig hilsen Hanne.

Hannes hage sa...

Veldig, veldig søte!

Anonym sa...

Hei det var et nydelig sett.. Tok litt tid før jeg fant bloggen din for linken var ikke der!!Utrolig mye flott strikk hos deg. Du er produktiv. Ha en knallfin strikkedag - og velkommen tilbake;))
PS! Ang kommentaren din!! Nei der er aldri noen andre enn deg som har synes det ser slik ut eller trodd det...

Anonym sa...

stilig lue og sokker. du er flink å få det til. skal snart strikke noe til baby, kanskje eg stjeler ider fra deg.
Ha ei flott helg