lørdag 21. mars 2009

Skulderstykke i eskimo

Tidligere denne uken ble jeg ferdig med dette skulderstykke i limegrønn eskimo. Skulderstykke er strikket på p 8, og jeg brukte ca 5 nøster. Alle som har strikket med eskimo vet jo at det er fort gjort. Et par kvelder og litt på dagtid så var denne ferdig. Ble veldig fornøyd. Vårlig og fin farge. Den varmer godt, og vil bli fin når våren nå etterhvert melder sin ankomst for fult. Jeg tenker at den kan bli fin utenpå en singlet på sene sommerkvelder også. Knappene fant jeg i knappesken fra mamma. Våren har jo så virkelig begynt å komme her i Østfold. Har ikke fått følt så mye på den. Har hatt to barn som har ligget rett ut med omgangsyke hele uken, og det er ikke over tydeligvis. Trodde de nærmet seg friske, men for et par timer siden var eldstemann i gang igjen. Det er tydligvis bare tiden som må jobbe. Friske blir de vel etterhvert. Får trøste seg med at man ikke er alene. Store deler av bygda sliter med det samme. Ikke vært i storform selv heller. Men det blir nok flere vårdager framover som kan nytes.

11 kommentarer:

Beate sa...

Så fin :) Får vi se bilde når den er på?

Tovepia sa...

Flott og praktisk plagg på kjøligere sommerkvelder. Ja våren er tiden for diverse angrep av virus og basiller, så god bedring til dere alle!

Monicas sa...

fin fin ......knappe eska likte æ...ha en flott lørdag:)

mono sa...

Flott skulderstykke!! =)


God bedring til dere alle! =)

Hage og Foto entusiast sa...

KJempefin. Tøffe knapper og!! God Bedring til dere alle. Her ligger snøen godt enda, men kan såvidt skimte gress i kantene nå. Deilig. Har vært ute store deler av dagen i dag og aket og lekt. :)

Anonym sa...

Er det som en liten cape rundt skuldrene? Fin liten sak, da er du klar for varmere dager. :o)

Elins Strikkeri sa...

Flott skulderstykke,den er nok varm og god å ha på. Kjedelig med sjuke barn får håpe dei snart vert frisk igjen! Ha ein fin søndag:)

Laila sa...

Nydelig! Eskimo er så kjekt å strikke med. Den Voss kjolen var kjempefin. Ha en fin søndag!

Loppelill sa...

Den var flott! God bedring til dere. Får håpe det var siste runde.

Anonym sa...

Hei. Den skulder varmeren eller skulder stykke likte eg kjempgodt. Kvar har du oppskrifta fra?
Sjukebarn er kjedelig, men det er ein overgang og slike sjukdommer høyrer vel årstida til.
God bedring til ungene og ha ei kreativ uke til deg

Anonym sa...

Hei på deg;)
Masse flott og nytt hos deg som jeg ikke har sett;) Den ryggog nakkevarmeren strikket jeg i grå, og er "storbruker" av den;) Din blei skikkelig fin. Fikk lyst p åen til når jeg ser din i så vårlig og fin farge;) Ha en herlig strikkekveld. Hilsen Ingrid