lørdag 14. mars 2009

Tøfler i eskimo og en tur i mammas knappeeske

Forrige helg var jeg hjemme hos mamma. Hun hadde en boks full av knapper som jeg var så heldig å få. Tenkte at det kunne være morsomt å dekorere noen plagg med knapper jeg har lekt med da jeg var liten. Det var en morsom blanding og pene, mindre pene og kanskje rett og slett stygge knapper. Disse knappene falt vel under kategorien stygge egentlig, iallefall når de lå sammen med de andre knappene. Men sammen med den limegrønne fargen på disse heklede tøflene i eksimo ble de ikke så stygge allikevell. Kanskje ikke knappene jeg hadde valgt hvis jeg skulle valgt fra øverste hylle i butikken, men så kom de til nytte sånn ca. 30 år etter at de tilhørte en kjole, frakk, jakke eller noe sånt. Er ferdig med det litt større prosjektet. Venter med å vise bilde siden det kanskje blir en gave i løpet av april. Har akkurat avsluttet et skulderstykke. Har ikke fått tatt bilde av det ennå. Men ble veldig fornøyd. Bilde kommer etterhvert. Så da starter jeg kanskje på kjolen jeg har kjøpt garn til å strikke til meg selv. Eller kanskje det blir noe småtteri først. Vi får se! Ha en fin strikkesøndag i morgen alle sammen!

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Å få alle disse knappene er som å få en godtepose:) Kjempeartig å ha. Flotte tøfler, har faktisk aldri strikket av Eskimo. Er ferdig med min kjole, må vel blogge den en av de første dagene;) Ha en trivelig kveld!

Elins Strikkeri sa...

Så heldig du var som fekk så masse knapper, det er ofte kjekt å finne nokre knapper. Flotte tøfler med tøffe knapper:)

Magaki sa...

Gamle knapper er flotte å fingrene i. Jeg har selv arvet min farmors knappesker og jeg husker mange av knappene fra min barndom. jeg elsket å leke med dem mens farmor tok seg en middagshvil :)

Solveig sa...

En slik knappeeske er jo som en liten skatt. Så heldig du har vært.

Anonym sa...

Gamle knapper er gøy! De har mye mer persdonlighet enn nye rett fra butikken. Og så er det jo flott med gjenbruk.

Anonym sa...

Ble sittende lenge å berre sjå på det bildet og minmre. Eg hadde ei stor knappe eske i ei skuffe på kjøkkenet til min kjære bestemor. Det var noko av det eg likte allerbest å få sitte fred og leike emd dem. Bestemor var ei herlig bestemor for meg.
Skulle så gjerne vist kvar det var av dei kanappane.
Du får kose deg med dine kanppar og bruke dem fornuftigt.

Elin Osa Søreng sa...

Søte tøfler! Er de laga etter eget hode, eller har du fulgt mønster? Det er jo så morsomt med "knappe-godterier", min mamma har også en sånn boks med knapper. (har forsåvidt begynt å samle alle knappene på ett sted sjøl, det følger jo ofte med noen ekstra på nye klær- og jeg tar vare på alle!)Ha en fin dag, hilsen Elin