torsdag 14. mai 2009

Giraff-skjerf

Dette giraffskjerfet strikket jeg til tantebarnet for litt over et år siden. Det ble pakket inn som gave, og jeg glemte å fotografere det. For en stund siden var vi på besøk, og skjerfet som har blitt en favoritt hos toåringen lå framme. Da fikk jeg tatt bildet av det. Dette skjerfet er strikket etter mønster fra Dyreparkendesign fra Dalegarn. Skjerfet er et smetteskjerf, som er veldig deilig hos små barn. Da kommer det ingen vei. Har to barn som også ønsker seg et slikt, så vi får se hva det blir til i løpet av sommeren. Synes nemlig at det er litt kjedelig å strikke de samme tingene flere ganger. Ellers så er det monteringsjobb på en sommertopp som er kveldens prosjekt. Blir spennende å se om den blir slik den ser ut som i katalogen. Ha en god kveld.

12 kommentarer:

Hage og Foto entusiast sa...

Morsomt og stilig skjerf. H.V trygler og ber meg om å strikke sebra lue og sokker til henne. Tingen er bare at genseren og buksa snart er for lite.... :)

Elins Strikkeri sa...

Kjempeartig skjerf,forstår godt at dette er ei favoritt! God 17mai til deg:)

Tovepia sa...

Skjønner godt en liten gutt synes dette er toppers! Og enig med deg; smetteskjerf er kjempe for både store og små;) Ha ei flott helg!

Orlaug sa...

So stilig skjerf!

Solveig sa...

At dette er en favoritt er ikke vanskelig å forstå. Det var utrolig tøft.

Beate sa...

Så tøfft det var. Jeg lurer på om ikke det må skrives opp på min julegave lage liste..

Anne-Britt sa...

Oi så kanontøft skjerf da. Det er nok en vinner for små barn:) Digger det. Tusen takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min. Og så flink du er å strikke. Er jo så mye flott i bloggen din. Her må jeg ile innom oftere;) Ønsker deg en god helg og god 17 mai.

Elin Osa Søreng sa...

Hihi, det skjerfet er så morsomt! Har mønsterheftet jeg også, men begynte på sebragenser`n... Den er ikke halvferdig en gang, enda det er leeenge siden jeg begynte på`n. Sukk. Ikke veldig dreven med mønsterstrikk gitt. Skjønner godt at skjerfet er populært :o) Ha en fin 17.mai- feiring, hilsen Elin

Lena sa...

Sikke et fint halstørklæde - det må gøre ethvert barn glad. Har været flere gange inde på din blog og kigge. Du har godt nok lavet mange fine ting og jeg er især helt vild med de mange fine 'sæt'.
Jeg må få fat i hæftet med dyre-opskrifterne - kender du en web-butik i Norge hvor det sælges? Jeg har ikke kunnet finde det i Danmark.

Lise sa...

Hei hei! Takk for besøk og koselig kommentar i bloggen min. Har bladd bakover og sett på alt det flotte du har laget, og jeg blir imponert! Ønsker deg en god 17.mai!

Strikkeheksen sa...

Forståeligt, at det er blevet en favorit - hvor er det et sjovt tørklæde :-)

Greta sa...

For eit flott og morsomt skjerf. Det kan vere kjedelig å strikke det samme, men det kan vere morsomt også. Viss man alger seg ett system og ei gulrot med det.
Ha ein super 17. mai feiring