tirsdag 19. mai 2009

Heklet mobilpose og sommertopp i bomull

17. mai helgen er over. Vi hadde en kjempefin dag med nydelig vær. Vi koste oss små og store. Hele familien var samlet hos svigermor og svigerfar etter toget. Det var liv og røre hele dagen.
Kjøpte meg en ny mobil i går, og den må jo behandles med forsiktighet. Derfor heklet jeg i går kveld denne lille posen til mobilen. Knappen fungerer som pynt, og ikke minst lås. Tråden snurres rundt knappen, og mobilposen er lukket. Den er rett og slett heklet med staver, og med en hullrad på toppen til tråden. Den ble iallefall mer personlig enn en kjøpt mobilveske. Ble fornøyd jeg.
Er ferdig med sommertoppen jeg har strikket til meg selv. Veldig enkel topp strikket med beige muskat fra Drops. Heklerutene er heklet med beige/naturell cotton vicose. Gleder meg til å ta den i bruk.

En dag til på jobb og så er det langhelg. Det skal bli godt. Utrolig deilig med litt mer varme i været, selv om vi selvfølgelig skulle ønsket oss noen grader til. Men utrolig deilig med sol, og flott med så mange blomster og trær som har våknet til liv. Ha en fin uke videre.

8 kommentarer:

Monicas sa...

toppen var kjempesøt....ikke minst giraffskjerfet i forrige innlegg...flink dame:)

Tovepia sa...

Nydelig topp! Og veldig praktisk og fin mobilveske! Ikke dumt, så slipper mobilen å bli stripet opp i vesken. Ha ei kjempegod langhelg, og husk å kose deg masse!

Elins Strikkeri sa...

For ein skjønn sommertopp du har laga deg!! Og praktisk med veske til mobilen, ha ei flottandes helg:)

Hage og Foto entusiast sa...

Kjempesøt topp. Den blir nok deilig å ha i sommer. Fin mobilveske du har heklet. KJekt å ha mobilen i noe, så den slipper riper og sår. :) Ha en flott langhelg.

Eli A sa...

Hei !!
Så mye fint du har laget :-) dukkeklær, babyklær, jakker, votter, ponchoer osv osv- så flink du er !!En veldig trivelig blogg å titte innom :-)Kommer tilbake og titter :-)
Ha en fin uke !

Greta sa...

Det er veldig greit å ha ei lita veske tilmobilen. Har enkel strikka veske, sjølvsagt. hehe.
Den sommertoppen var også veldig fin.
Muskat er det eit godt garn å strikke av. Eg har ikkje prøvd så masse bommulsgarn(det er bommule?)
Strikka kjole av mandarin petit. Ikkje begeistra for det garnet. men veit at mange liker det.
Håper du får brukt denne toppen masse i sommer.
Ha ei flott langhelg

Solveig sa...

Søt topp. Liker også det mønsteret og tror jeg har tatt vare på det. Så får tiden vise om den blir laget noen gang. Lurt å beskytte mobilen - eller kanskje jeg skulle si pynte.

Margrethe sa...

Hei! Kom tilfeldig inn på bloggen din og falt for denne toppen. Kan jeg spørre hvor du har funnet oppskriften? Ellers mye annet artig på bloggen din :)