søndag 24. mai 2009

Tøfler i fabel

Har strikket et par tøfler i fabel i str. 42/43. Disse blir liggende i gi-bort esken enn så lenge. Utrolig deilig og mykt garn, som virker veldig slitesterkt. Disse er strikket med to tråder, og var veldig raske å strikke.

Dagene går, og det har vært veldig deilig med langhelg. Men du så fort den går. Har blitt litt strikking også. Har tre ting i gang. Noe jeg egentlig ikke liker. Liker å strikke meg ferdig med et prosjekt før jeg begynner på neste. Men så var det en jakke som skulle monteres. Med oppklipping og sying. Den har vel snart ligget en uke. Fikk klipt opp og sydd på formiddagen i dag. Så kanskje det blir å sy den sammen etterpå. Har begynt på en sommerkjole til tantebarnet. Og i går var vi uke og kjørte til Sverige, og selvfølgelig må man ha et strikketøy i hendene. Men når kjolen ikke egner seg til å strikke i bil, fordi det er så mange fellinger og huske på. Da ble det et strikkeprosjekt nr. 3. Dro med meg en oppskrifte på et skjerf, og pakket noen nøster eskimo. Så på en par timers biltur var jeg halvferdig med det. Men det får vente til jakken og kjolen er ferdig. Ha en riktig fin uke alle sammen

6 kommentarer:

Monicas sa...

så flotte da:) har et par lesta på pinnan....som æ håpa æ ska få ferdig snart...,men æ e så lettlurt...driv å laga sanga te konfirmasjon og bryllup...lære aldri

Fru Keilegavlen sa...

Så flotte!! Dei varmar nok godt!!

Tovepia sa...

Ja, strikking i bil kjenner jeg godt til;) Det er der jeg strikker kopptuer og tøfler;) Flotte dine tøfler - Fabel er et godt garn som jeg tror er slitesterkt. Ha en flott søndagskveld videre!

Elins Strikkeri sa...

Supre tøfler du har strikka, fabel er eit garn eg liker godt. Strikketøy i bilen er jo nesten eit must:) Har litt forskjellige prosjekt på gng eg og, det er aldri meininga men plutselig er det berre slik!! Ha ei flott veke og kos deg med strikketøya dine:-)

Hage og Foto entusiast sa...

Deilige og fine tøfler. Behagelig farge på de. KJenner godt til det å ha flere prosjekter på gang. Ulempen kan bli at noe blir liggende lenge, slik som her. :) Ha en riktig god uke :)

Lena sa...

Lækre tøfler.
Jep det kan være nødvendigt med flere strikkertøjer - der skal være både til humøret og stedet (aka sofaen, bilen, selskab, o.lign).