søndag 10. januar 2010

Resten av julegavene- tunika, lue og hals

Denne tunikaen fikk tantebarnet til jul. Mønster er hentet fra Sandnes mix. Strikket i alpakka fra Sandnesgarn. Strikket i str. 2 år.
Denne halsen fikk det eldste tantebarnet sammen med sokkene og luen som jeg har vist fram tidligere. Strikket av restegarn. Mønsteret er hentet fra Garnstudio. Denne luen med hals fikk tantebarnet som fikk tunikaen og kåpen jeg har vist før. Et plagg man blir glad i på slike kalde dager. Mønsteret fant jeg i et tilbehørshefte fra Gjesdal. Da er alle gavene vist fram, med unntak av dette sjalet som jeg strikket til barnas oldemor. Fikk i oppdrag av svigermor å strikke et sjal til henne. Det ble gjort rett før jul, og jeg glemte å ta bilde av det ferdige produktet. Det falt i smak og det er det viktigeste.
Da er et nytt år igang, og det har allerede blitt en del småprosjekter på pinnene. Har hele tiden lyst til å strikke nye ting, og synes det er veldig moro å gi bort strikkede plagg i gaver. Så på pinnene har jeg en liten gave, et resteprosjekt og et skjerf til meg selv. Ikke ofte jeg har tre ting på gang på en gang, men sånn er det blitt nå. Det er liksom ingen ting av det som haster....
Har satt meg som mål at i år skal jeg få strikket opp masse av garnet jeg har liggende. Har kjøpt inn til diverse plagg til meg selv som har ligget der en stund nå, og har masse restegarn liggende. Så mon tro om jeg skulle få brukt litt av det etterhvert.
God søndag til dere alle!

13 kommentarer:

malla-b sa...

Mange fine julegaver frå deg. Det sjalet som du strikka, laga eg til meg sjølv i mai i fjor, hadde tenkt å bruke det på bunaden. Det er ikkje noko sjal eg har brukt meir enn det .

Lise sa...

Å så masse lekkert! Likte spesielt sjalet og den lille tunikaen. Nyyydelig!

Bodil sa...

Så flittig du har vore, og så fine ting du har strikka :) Ein fin søndag til deg og!

Tovepia sa...

sannelig mye flott! Det sjalet fikk jeg også lyst til å strikke, det så kjempelekkert ut!!
God dag videre og klem fra meg;)

Matja sa...

Nydelige gaver du har laget.Den tunikaen har jeg kikket på en stund og lurt på om jeg skulle lage den.Ha en fin kveld:)

hobbystua sa...

Her var det enda mere fint å se,tunikaen er lekker og fargen skjønn.Flotte hettelue og sjalet har jeg sett ferdig hos en annen,så hvet at det er riktig så flott. Sikkert godt for en eldre dame å ha noe varmt om skuldrene nå.Fine gaver alt du har strikket. Helt enig med deg at strikking er artig,og kunne gi bort også.
Ha en fortsatt fin kveld og en ikke så kald ny uke:-))

Anne sa...

Du fikk virkelig strikket mange flotte gaver til julen som var. Imponerende :)

Greta sa...

Så massse flotte plagg du har strikka. Likte godt den tunikaen der da. Skikkelig stilig.

Det er morsomt å høre at du også har flere ting på pinnene på ein gang og mange planer. Det er greit å varierer litt når det ein holder på med ikkje haster.

Viss du har masse garn liggende til strikk til deg sjølv, syns eg du skal starte med eit slikt prosjekt. Huske på deg sjølv også.
ha ein flott dag, klem

Anonym sa...

Hei!
Så fine julegaver du har laget!
Likte spesielt settet under her med lue,hals og pulsvanter.
Fin uke!

Strikkeheksen sa...

Hold da op som du har været produktiv, altsammen rigtig fine, anvendelige og skønne gaver - modtagerne må være blevet glade :-)

Du laver så mange fine ting - det er altid en fornøjelse at kikke med her :-)

Hanne sa...

Nydelige julegaver. Tunikaen øverst var kjempe lekker :D

LivM sa...

Det var utrolig mange flotte gaver. Jeg er sikker på at de ble satt pris på!

Maria sa...

Akkurat en slik havskum vest strikker jeg til Selma nå. De er så fine.

Hvor lang er tunikaen i 2 år?
Vesten er 33cm, men jeg vurderer å strikke den lengre.