lørdag 16. januar 2010

Torgvanter og noen som kan hjelpe?

Fikk en telefon fra lillesøster som har blitt kontorarbeider foran dataen. " Jeg fryser sånn på hendene når jeg jobber på dataen, kan du strikke et par tynne vanter uten fingre til meg"? Ja sa storesøster og jeg var i gang med et par torgvanter.
Disse har blitt til etter eget hode sånn underveis i strikkingen. Resultatet ble bra, og søster var fornøyd!
Og så et lite problem!! Har prøvd å oppdatere bloggelisten med for å få inn alle de nye hyggelige besøkende og nye bloggvennene jeg har fått. Men jeg får ikke lagt til noen. Har fått slettet gamle blogger som er flyttet eller avviklet, men får ikke lagt inn alle de nye jeg gjerne vil ha i listen min! Noen som vet hvorfor? Har også fått spørsmål og kommentarer på at flere ikke får lagt meg til sin liste også. Så nå lurer jeg på hvorfor?
Så til alle dere nye som besøker meg så er det grunnen til at dere ikke ligger i listen. Og så må jeg bare beklage at jeg ikke har fått vært så aktiv på bloggbesøk de to siste ukene, men jeg kommer bare tiden strekker til.
Minstemann har blitt 3 år, og i dag skal det siste av 3 bursdagsfeiringer holdes, og da håper jeg igjen at det blir tid til blogging og mer strikking!!

10 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Flotte torgvanter, kjekt å ha ei snill og flink søster!! Lykke til med selskap i dag! Kan desverre ikkje hjelpe deg med bloggproblema, ha ein flott dag:))

Tovepia sa...

Av og til tror jeg blogger lever sitt eget liv;)
Flotte vanter, heldig din søster;)
Ha ei god helg med selskap og det hele! Klem;)

Maj sa...

Slike vanter er virkelig nyttig til databruk. Kjenner godt til problemet :-)

hobbystua sa...

Hei.Dette var flotte torgvanter,og du er en snill storesøster som trår til med strikkingen.Men slikt er bare koselig da.Når det gjelder enkelte av oss som har blogg.no så er det mange som ikke får lagt oss til,flere har lukket blogg som ikke er åpen for alle(var slik min også)men jeg fikk hjelp av en bloggvenn.Men jeg har deg liggende på min blogg,,,men dataverdenen er rar den. Ønsker deg en fin bursdag til 3åringen og en koselig helg:-))

malla-b sa...

Flotte torgvanter du har laga. Data problemet kjenner eg igjen, det er noen eg har prøvd fleire ganger før eg fekk dei inn i lista mi. Eg prøvde fleire gonger å legge dei inn og tilslutt kom dei inn.

Eli A. sa...

Så mye fint du strikker :-)Vottene er kjempefine ! Jakkene likeså :-) Snålt med bloggen for tida.. Noen ganger er det umulig å få lastet opp bilder til bloggen, så er det bra igjen osv.
Ha en fin søndag da :-)

Anonym sa...

Torgvantene ble fine! Jeg har også "forsynt" noen databrukere med pulsvarmere. Nyttig og pent!
Mange andre fine ting hos deg også, både sjal og tunika!

Greta sa...

Hei. Kan ikkje hjelpe med bloggproblemet, desverre. Har jo ikkje samme sort blogg som deg heller.

Torgvntene vart kjempefine dei. Kjekt med ei storesøster som stiller opp og strikker med ein gong :=)

Gratts med minstemann. 3 år er ein herlig og kan vere in utfordrende alder.

Ha ei flott uke, vennen

Lise sa...

Flotte torgvanter!
Blogger sliter jeg selv med, det er skikkelig knotete å få tilpasset tekst og bilde. Jeg blir bare sur av sånt jeg, he he...

Loppelill sa...

Å så flotte de var!