onsdag 20. januar 2010

Skøytegenseren VM 1999

Denne genseren strikket jeg til meg selv i 1999. Det begynner jo brått å bli mange år siden. Genseren er fortsatt i bruk ennå den er mange år. Ser at snittet i genserne har forandret seg litt på 10 år. Det skulle være stort da denne ble strikket, og jeg hadde nok valgt en str. mindre i dag. Genseren er strikket med Idena garn. Det strikkes litt om dagen også. Er ferdig med et par ting som ikke kan vises ennå, men det kommer om ikke lenge. Er i gang med et lue og skjerf sett til meg selv i kid silk. Ønsker dere alle en fin uke videre

7 kommentarer:

Monicas sa...

heisann......denne va vel fin...har ei fanakofte..liggende...i en pose..sukk....skammer meg...går på med iver og glede, å poff, så går lysten bort....klarer ikke store arbeid har jeg funnet ut...å beundrer dere som kan og klarer å gjøre de ferdig..go onsdag

Greta sa...

Hei. Så stilig den genser der var. Like fin og god og varm. sånne produkt er jo nesten uslitelig om ein tar godt vare på dei.

Spennde å sjå kva du ahr laga som du skal gi vekk no da.

og skjerfet og lua di. Du lager alltid så fine ting. ha ei flott helg, vennen

Anonym sa...

Så fin den var!;-)skal sei du er flink å strikka kjekkt å sjå innom bloggen din! ha ein fin kveld!

Hage og Foto entusiast sa...

Så flott genser. Ja du sier noe der om at moten har forandret seg litt. Jeg har også endel stoore gensere 10 år tilbake..
Gleder meg til å se hva mer du har å vise fram :o) Inspirerende og moro og følge med deg...du er så effektiv. God uke til deg.

Hanne sa...

Nydelig genser. Det er rart med det der at for noen år siden skulle alle gensrene være så store. Jeg fikk ei dame til å strikke en genser til meg for kanskje 10 år siden, og den er voldsomt stor. Deilig er de da, det skal sies :)

Strikkeheksen sa...

Den er fantastisk flot :-) Det er utroligt så langtidsholdbart et godt stykke strik er, selvom snittet er lidt anderledes nu, er den jo stadig lige varm og god :-)

Lisbeths Verden sa...

Hei, vet du hvor jeg kan få tak i denne oppskriften?
Har letet etter den på pcen i timesvis..

Mvh Lisbeth