mandag 12. desember 2011

Enda en setesdalsjakke- denne gang i sort, grått og hvitt

Det nærmer seg jul, og det er siste innspurt på hjemmelagde gaver. Har en kant igjen på siste tingen jeg har laget.Hadde store planer om at i år skulle det ikke bli mange hjemmelagde gaver, men opptelling etter innpakkingen i helgen viser at det ble en del i år også. Håper de kan glede motakerene om litt over en uke.

Denne jakka er blitt en favoritt. Strikket den første gangen til mine barn i blått, og er det et strikket plagg som har blitt brukt mye er det de jakkene. Eldstemann kom forrige uke og spurte om ikke jeg kunne strikke en slik ny jakke til han, for nå syntes han den gamle var litt liten, og det kunne jeg være enig i. Så da står en ny slik jakke på strikkelisten for våren, elller en annen type strikkejakke med glidelås.

Denne jakken fikk det eldste tantebarnet på bursdagen sin nå i november. Denne gangen ble den i sort, grå og hvit. Alt garnet hadde jeg i lageret mitt etter at jeg strikket genserne til guttene i høst. Så godt å få brukt opp alt!.

Oppskrift: Dalegarn klassikere

Størrelse: 6 år

Garn: Rubin superwash

Ønsker dere alle en fin førjulstid. Nyt dagene før juleuken setter inn.

15 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig fin jakke, forstår godt at dette er ein favoritt!!

Synnøve sa...

Et imponerende arbeid!! Nydelig jakke!

Tonemor sa...

Så flott den ble.
Klem Tone

Sidselsidserk sa...

Kjempefin jakke - litt av en gave;) det er herlig når strikkeklærne virkelig blir brukt.
Ønsker deg en fortsatt ei fin uke.

injosa sa...

Den var berre heilt nydeleg, eit flott stykke arbeid.

lena sa...

Den var skikkelig fin! Imponerende at du strikker den om og om igjen:) Men skjønner deg godt, når de blir så flotte!

wigdis sa...

Nydelig jakke.

Anita Tørmoen sa...

En herlig jakke som hun sikkert har glede av lenge:)

Greta sa...

Hei min venn. Det er ei veldig stilig jakke. du er ein raser på slike ting. Og så greit med glidelås da. Den biten har eg problem med da. siden eg ikkje syr på maskin.
Det er veldig stilig i dei fargene du ahr valgt. Og så greit att alt var berre restegarn. da vart det ikkje store utlegg i tilllegg til arbeidet.
det nermers seg med stormskritt no og eg ser att eg ahr ein del att å gjere. Den siste julegava skulle blitt ferdig i går, men så likte eg ikkje avsluttningen og lager ein egen vri. så da mått eg ta opp att. ja, ja den vert ferdig i dag. Må berre lure til nok garn.
Kos deg videre og ha ein fin dag

Hage og Foto entusiast sa...

Hei kjære deg :)
Nok en strikket jakke du.. Du er såå flink altså. Jeg er mektig imponert hva du får til oppi alt annet som hører til hverdagen. Gutta dine er heldig som har ei mor som deg :) Jakken var kjempe fin. Jeg liker godt setesdal mønstret. Har strikket et sett selv som jeg har gitt bort til nabogutten. Ikke tatt bilde og ikke blogget. Blitt litt dårlig der. Holder på med en setesdalgenser str 1 år til tantebarnet mitt. Har igjen armene. Har et nøste babyull dale, og et annet restegarn,ble ikke så verst,men fargesammensettingen er så som så. Så holder jeg på med et setesdalsett til ei veninne. Mange prosjketer på en gang her. Skal prøve å få tatt bilde når jeg er ferdig. Lykke til i julestria og Nyt dagene :) :) KLem fra meg.

Tove sin strikkeside sa...

Flott jakke. Heldig den som får denne på

Marit Johanne sa...

Nydelig jakke! Den var veldig fin i de fargene.

Anonym sa...

Å, for ei flott jakke - helt klassisk!!!

LivM sa...

Super jakke til et heldig tantebarn.
Ønsker deg og dine en riktig GOD JUL!

Beate sa...

Skikkelig flott jakke!!!