torsdag 1. desember 2011

Kjole til meg selv

Det har blitt noen uker siden siste innlegg. Må si at blogging har blitt nedprioritert denne høsten. Det har vært så mye som skjer, og når jeg har tid har jeg liksom ikke helt orket å sette meg ned. Jeg satser på at det er forbigående bloggnedprioritering, og at jeg kommer sterkere tilbake. Det ligger nemlig mange ferdige sydde, strikkede og heklede produkter på syrommet. Noen kan jeg ikke viser ennå, for nå nærmer det seg jo jul, men andre ting kommer snart.

Denne kjolen har jeg sydd til meg selv nå i høst. Det er virkelig moro å sy, og nå står en symaskin og overlockmaskin på toppen av ønskelisten. Det blir nok ikke noe juleønske, for det blir for dyrt, men jeg har store planer om å spare fram mot våren. Kanskje kan det bli noe nytt da?

Jeg er jo fortsatt veldig på prøve og feile stadiet i syverdenen, og utstyret, innkjøpte stoffer og tilbehør foreløpig ikke er av det største utvalget. Men for hver tur til stoff og stil så ramler det jammen litt stash ned i kurven!

For hver gang jeg syr en ting, så finner jeg stadig ut av bedre måter å gjøre ting på, og man får jo etterhvert litt erfaring om hvordan ting skal syes, og hvor det er lurest å begynne. Gleder meg til å legge ut bilder av litt julegaver jeg har sydd. Et par ting jeg virkelig ble fornøyd med.

Denne kjolen ble jeg også veldig fornøyd med, men det er ikke helt fargen min. Blir litt blass i den litt duse rosafargen. Leter etter noen strømper og et skjerf eller noe jeg kan ha i halsen for å få litt annet fargefokus. Men kjoleformen likte jeg veldig godt.

Mønster: Stoff og stil - kjole 23059

Størrelse: 36

Stoff: Chenille stretch

Tilbehør: Blonde, 2 hjerteknapper og en stoffrest til hjerte.

Det er herlig å kunne fylle huset med forventning og glede nå får jul. Koselig å få på plass adventsstaker og julepynt. I dag har barna åpnet sin første luke i kalenderen får de dro i barnehagen og skolen, og det er moro å se gleden og forventningene for kalenderen, og at nå er det en dag mindre til jul.

Vi skal kose oss i denne førjulstiden med å lage julegaver til besteforeldre og oldeforeldre, vi skal bake, og vi skal bare nyte desember og glede oss til jul.

Ta vare på desembers mange gleder dere og, og husk å sette dere ned å nyte hverdagene selv om de kan bli litt hektiske.

Ønsker dere en god uke.

9 kommentarer:

Unknown sa...

Så fin den var. :))

Sissel sa...

Kjolen ble kjempefin, så flink du er:) Adventstida er en koselig tid, så håper det blir så lite stress som mulig:)

Greta sa...

Du har blitt så flink. Syrommet ditt vert snart som Monika, dattra mi sitt da. Ho har 4 maskiner hehe. Kjekt når ein får det til og ser att ein kan lære segmye sjølv. Tilfredstillande det. Du er så flink. Fin kjole

GNIST by Gitte Bettina Lauridsen sa...

Veldig fin kjole som sikkert vil bli brukt veldig mye!

Tonemor sa...

Den så virkelig fin og god ut.
Klem Tone

Smått og Stort sa...

Nydelig kjole! Tror jammen jeg har noen meter med dette stoffet liggende på syrommet..... når butikken (Stoff og Stil) hadde klipt det jeg skulle ha nevnte damen i forbifarten at det ikke kunne brukes vanlig symaskin på det stoffet.... Så da ligger det der da :) Men du har brukt vanlig maskin altså? hmmmm må kanskje grave fram igjen stoffet mitt jeg også da...
Hilsen Sissel

Snertne sneller og små nøster sa...

Nydelig! Jeg skal kjøpe meg dette mønsteret - har vært på utkikk etter en akkurat som dette, så takk for at du deler nr med oss :-)

Ha det godt - klem Siv

Livet i Nord sa...

For en hærlig nydelig kjole. Mange flotte detaljer har du også fått med.
Jeg liker sånne deilige velurkjoler og har akkurat gått til anskaffelse av to butikkjøpte.
Klem og ei finfin helg:))

Yvonne Karine sa...

Jeg synes du er kjempeflink. Har selv sydd en stund, og denne var virkelig fin med flotte detaljer :-)